![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cum s-a spus si mai sus, eu cred ca oamenii ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa se comporte cu foarte multa toleranta si blandete fata de aproape. Radu spune ca, uneori, violenta poate fi o rezolvare, dar eu spun ca nu violenta este aceea care aduce rezolvare, nu bruscarea vointei aproapelui, ci vorba buna, vorba dreapta. Am si un exemplu: o persoana care s-a apucat de tanara de fumat. Parintii au baut-o, au certat-o si cate si mai cate. Persoana cu pricina nu s-a lasat de fumat, ba mai mult...a perseverat in viciu. Intr-o buna zi, vine un om la aceasta persoana si, vazand-o ca fumeaza, se intristeaza, se uita la ea si, dupa un moment de tacere, ii spune :"Daca mai fumezi, o sa te ia dracu' "...Fumatoarea a marturisit ca aceste cateva cuvinte au zdruncinat-o, moraliceste vorbind, mult mai mult decat bataile si reprosurile pe care le primise de la parinti. Prin urmare, adevarul poate fi, uneori, mult mai dureros decat palma si, cu siguranta, aducator al Mantuirii.
|
|
|||
|
|||
![]()
zori de zi, astpt scuzele tale, publice !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.Sa fie omorati nu numai ei,dar si copii lor,asta ar fi legea talionului.Deci nici macar biciul nu sta tare si se inmoaie |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica in ce carte aparuta la ce editura si in ce an? |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu Iisus Hristos nu spune ca a lovit pe cineva cu biciul ci doar a daramat mesele schimbatorilor de bani.
"14.Și a găsit șezând în templu pe cei ce vindeau boi și oi și porumbei și pe schimbătorii de bani. 15.Și, făcându-Și un bici din ștreanguri, i-a scos pe toți afară din templu, și oile și boii, și schimbătorilor le-a vărsat banii și le-a răsturnat mesele." Iata ce zice in alta parte,ca Dumnezeu Iisus Hristos mustra pe cei care au ridicat sabia spre a-l apara,desi erau dintre Sfintii Apostoli: "10.Dar Simon-Petru, având sabie, a scos-o și a lovit pe sluga arhiereului și i-a tăiat urechea dreaptă; iar numele slugii era Malhus. 11.Deci a zis Iisus lui Petru: Pune sabia în teacă. Nu voi bea, oare, paharul pe care Mi l-a dat Tatăl? " (Sfanta Evanghelie dupa Sfantul Evanghelist Ioan,capitolul 18) "51.Și iată, unul dintre cei ce erau cu Iisus, întinzând mâna, a tras sabia și, lovind pe sluga arhiereului, i-a tăiat urechea. 52.Atunci Iisus i-a zis: Întoarce sabia ta la locul ei, că toți cei ce scot sabia, de sabie vor pieri." (Sfanta Evanghelie dupa Sfantul Evanghelist Matei ,capitolul 26) Si vindeca pe cel de ii fusese taiata urechea: "50.Și unul dintre ei a lovit pe sluga arhiereului și i-a tăiat urechea dreaptă. 51.Dar Iisus, răspunzând, a zis: Lăsați, până aici. Și atingându-Se de urechea lui l-a vindecat" (Sfanta Evanghelie dupa Sfantul Evanghelist Luca,capitolul 22) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vedeti,aici apare Cristos cu biciul in mana...totul e pana la o limita,si iertarea lui d-zeu e facuta pt om dar n usi pt diavol ! Diavolul nu poate fi iertat de Dumnezeu !!! cu atat mai mult nici de om ! Dixit ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci asa cum spui,ca Dumnezeu are echilibru in toate,trebuie sa avem si noi echilibru. Caci Dumnezeu ajuta cu 10 maini si pedepseste cu una. Asa si la noi,primul gand sa fie al iertarii,al milei,al indurarii,chiar si fata de cel care ne-a gresit strigator la cer.Si de abia dupa aceea sa vina gandul apararii,al dreptatii personale. Si chiar pedeapsa daca ajungi sa o aplici,sa o faci cu dragoste,ca un parinte,spre indreptarea copilului iar nu spre razbunarea sau nimicirea lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puternic, viteaz, drept, ai o coroană nevăzuta pe frunte și, debarasându-te de milă, îi croiești în sens metaforic și concret pe toți cei ce nu sunt pe calea cea bună. Ești cea mai înaltă și mai sugestivă reprezentare a unui creștin! ........................................ Aaaa, am uitat. Având atâtea calităti îți trecem cu vederea faptul că ai fost un pic cam neatent când ai citit Sfânta Scriptură. Știi, în Ioan(2 cu 15) nu prea scrie pe câți oameni i-a lovit Iisus cu biciul. Scrie doar că: 1. Iisus și-a făcut un bici din ștreanguri. 2. Iisus i-a scos pe toți afară din Templu. 3. Iisus a scos oile și boii afară din Templu. 4. Iisus a răsturnat mesele schimbătorilor de bani. 5. Iisus a vărsat banii schimbătorilor de bani. Unii cercetători ai Bibliei cred că Iisus a săvârșit acestea pocnind din bici, fără să lovească pe nimeni. Alții cred că a lovit doar oile și boii. Alții cred că a lovit în dreapta și în stânga tot ce avea suflare. Biblia nu ne spune. Tot ce ai scris în postarea de mai sus e bazat pe o PROBABILITATE. Postarea spune mai multe lucruri despre tine decât despre Iisus. P.S. Dar nu-i nimic, chiar dacă nu e creștinește să lovești pe cineva cu biciul, fii bărbat adevărat până la capăt! Vezi că doamna Zori de Zi nu și-a cerut scuze publice de la tine. E timpul să dai un exemplu: croiește-o cu biciul! Stau și eu cuminte la rând să o iau pe coajă. Last edited by penticostalulmantuit; 01.04.2010 at 00:52:55. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Venirea lui Mesia (Isus Cristos) | Alin27 | Din Noul Testament | 23 | 23.12.2010 17:25:14 |
Frica si indoiala lui Cristos !(marcu 14,33-36) | Radu32 | Din Noul Testament | 15 | 03.12.2010 10:43:03 |
Mos Craciun sau Isus Cristos? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 2 | 27.12.2007 00:16:57 |
Hristos sau Cristos ? | irina4m | Generalitati | 14 | 04.12.2007 16:33:53 |
|