![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crestinismul vostru e legalist al nostru e sacramental
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-am referit la acele ritualuri de tot felul, care nu-si au rostul. Mult misticism si putina invatatura crestina: asta este problema. Si asta se vede in viata de zi cu zi a ortodocsilor (putina cunostinta generatoare de putina vietuire crestina). De ce nu se copiaza "modul de lucru" al Domnului Iisus Hristos? "Iisus invata in toate zilele pe norod in Templu" (Luca 19:13). Credeti ca stiti mai bine decat Fiul lui Dumnezeu cum trebuie sa lucrati cu oamenii? Va inselati. Domnul Iisus Hristos este cel mai mare psiholog al tuturor timpurilor. Doar El ne-a creat si stie cel mai bine cum "functionam". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca citesti, spre exemplu, Evanghelia dupa Matei cap. 6:5-15 sau Evanghelia dupa Ioan cap. 17 (rugaciunea lui Iisus) vei vedea ca rugaciunea este ceva de la inima la inima, intre tine si Dumnezeu, fara nici un fel de coregrafie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yeshua se ruga din Biblie si de acolo si predica evreilor si neamurilor asisderea. El a spus ca nu a venit sa schimbe LEGEA, adica Biblia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici Moise nu a ingenuncheat atunci cind s-a intalnit cu Dumnezeu pe Mt. Sinai. Incidentul cu femeia aceea imi pare inutil si chiar penibil. Ar fi trebuit ca popa de acolo s-o atentioneze ca sunt alte metode de a curati podeaua. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am si eu o intrebare pr neortodocsi:de ce nu vreti sa fiti ortodocsi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu personal am fost ortodox. Mulțumesc frumos, m-am lămurit...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi dau toate silintele sa tin dreapta credinta |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|