![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
A propos,daca tot "respectati" atat Biblia,dc n-aveti candele,tamaie,lumanari,etc?Ca de dat exemple din VT,dati.
|
||||
|
||||
![]()
daca vine de la diaconi,unde va sunt diaconii?
|
||||
|
||||
![]()
Și pe ele, pe ușile templului, erau sculptați heruvimi și palmieri, ca și pe pereți. Iar în fața pridvorului, afară, era o pardoseală de lemn.
|
|||
|
|||
![]()
Elemente arhitecturale vei întâlni și la bisericile adventiste, însă nu vei întâlni credincioși târându-se și pupând pardoseala bisericii (cum am văzut făcând o biată femeie la mănăstirea Agapia).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce cautai tu adventist devotat la manastirea Agapia ? :)
|
|
||||||||
|
||||||||
![]()
psalmul 150,scuze.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Voi ar trebui sa vedeti ce era pe vremea lor,cititi "Insetand dupa Dumnezeu",e pe www.scribd.com ,veti vedea multe dovezi din Biserica Primara aduse de un fost adventist. Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si legat de mesajul despre Sofonie si Tefania am vazut ca se lamurise chestiunea deabia dupa ce am postat iar tu te-ai grabit sa postezi si nu am mai putut sa-l sterg... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am cautat un comentariu biblic online al bisricii ortodoxe pe aceasta carte ca sa vad cum este inteles acest verset, dar din pacate nu am putut gasi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu era neapărat dovadă de umilință, era obiceiul vremii ce se făcea și înaintea potentaților. Domnul Iisus ne învață să fim umili călcând pe urmele lui prin viețuirea noastră (Mat. 11,29), nu pe ulițele Ierusalimului. Și apoi, Agapia nu este Ierusalim. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta e o altă chestiune, ce nu se cere dezvoltată aici și acum. Noi putem intra într-o biserică ortodoxă fără frica de a fi smintiți.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|