![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Si marmota?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am zis clar: teritoriul Romaniei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vrut sa ma uit dar mi-a luat-o repede :-) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te referi la Sfanta Scriptura? Daca te referi la Noul Ierusalim ... nu se lipeste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ce insinuezi dumneata zicând că mă fac? Că nu ar fi ieșit teritoriul României primul din ape? Păi ți-am zis că în textele sfinte se vorbește despre Pământul vetrei Române, iar în Biblie despre Țara Strălucirilor... Deci dacă mă iei la miștou cu „nu te face că n-ai înțeles” înseamnă că n-are rost discuția, și iată că marmotele ce învelesc în staniol ciocolata abea așteaptă... nu știu ce așteaptă. Dar am rectificat cele două false presupuneri pe care le-am făcut în discuția de până acuma astfel: 1.La potop apele de sub Cer se adunau în adunările lor formând mările dar cu toate astea din pricina că erau deschise jgheaburile cerului și ploaia nu a încetat 40 de zile și erau deschise izvoarele adâncului cel mare de aia s-a adunat apă ca a depășit munții cei mai înalți cu 15 coți. Iar eu am susținut fals că apele la potop nu se mai adunau în adunările lor, lucru pe care mi l-am corectat. 2.Am susținut, am lăsat să se înțeleagă că Noe a acost pe teritoriul României fără să știu exact, deși știam din Cuvântul lui Dumnezeu că a ieșit pământul vetrei Române primul din ape, și acum am citit că și la facere tot primul a ieșit din ape. Dar Noe, unde anume a acostat, și unde se află muntele Ararat, de i s-a odihnit Corabia, nu am habar dar nu-i exclus ca să se fi odihnit prin Carpați. Deci ți-e clar? Iată m-am corectat de valul de care am fost luat. Și să ne întoarcem la subiect. Last edited by vsovivi; 16.03.2010 at 15:39:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbesc pe baza scripturistică dată de sus prin proorocie sfântă de la întemeierea lumii și în viitor, dar firește atât cât mi-a rămas mie în suflet, cât îmi amintesc și reușesc să-mi amintesc corect și cu folos dar fără să inventez... dar vezi, uneori le mai și înfloresc, ori îmi scapă, mă ia valul, apoi mă corectez sper cât mai rapid ca acuma că dacă nu, atunci o să mă corecteze Dumnezeu sau adâncimea gropii în care am să cad din pricina asta. Dar nu mi-am pus în minte ca să păcălesc pe cineva. Last edited by vsovivi; 16.03.2010 at 15:49:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum te indoiesti? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mă îndoiesc de Hristos Cuvântul lui Dumnezeu deși uneori mai cad în lepădare, în neascultare, în sminteală și mîndrie dar mă ridic sau dacă nu pot, mă ridică El și ce fapt îl dădeam ca sigur? Păi nu ți-am arătat ce anume dădeam sigur și de ce lucruri m-am corectat ca fiind greșite sau neștiute corect? Păi am specificat... Iar dacă am să ajung la alte concluzii și explicații am să mă recorectez, sau o să mă corecteze Dumnezeu dar până acum atât știu dat de sus și păstrat bine sau strâmb în mintea din inima mea. Dacă știi dumneata mai bine și mai multe spune dumneata cum e cu Cerul și Pământul. Că dumneata ai susținut că e bilă, și ți-am explicat și demonstrat că pământul de sub cer nu e bilă, și că modelul astronomilor și fizicienilor e fals complet.
Last edited by vsovivi; 16.03.2010 at 16:10:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca spuneai de la inceput ca prin sfinte scripturi tu intelegi "proorocirile" Noului Ierusalim nu mai discutam atata. Sincer, iti admir ravna, chiar daca nu sunt de acord cu tine. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 13:11:11 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 13:53:20 |
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 11:02:21 |
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 15:09:42 |
|