![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
In cazuri extrem de rare - afirmatia ta poate fi notata cu A (de la adevarat)
In majoritate zdobitoare a cazurilor - afirmatia ta poate fi notata cu F (de la fals) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orice exprimare neinteleasa, orice bolborosire neinteligibila nu este de la Dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu prea vreau Almaris. Macar ca, în ce mă privește, uneori ma rog in alte limbi în singurătatea mea cu Dumnezeu, nu prea am chef sa fac propagandă vorbirii in limbi pe forumuri publice. De obicei vorbesc subiectul doar cu cei interesați.
Dar când vad posturi atât de categorice precum cel de mai sus, nu mă lasă firea și mai dau câte o replica,așa, fără rost. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In contextul Noului Testament vorbirea in limbi a fost un dar special de la data aceea prin care apostolii au avut posibilitatea sa se adreseze diverselor nationalitati in limba lor avand ca scop propovaduirea evangheliei. Apostolul Pavel insusi spune foarte clar ca in cazul in care cineva vorbeste intr-o comunitate o limba necunoscuta in acel loc, sa aiba un talmacitor(traducator) ori sa se abtina. Dumnezeu a oferit in mod supranatural posibilitatea de a vorbi in alte limbi pentru ca altfel ar fi stat bietii apostoli sa invete toata viata, dar ducerea mesajului evangheliei era o urgenta si Dumnezeu a actionat in consecinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Da-mi naivitatea/credulitatea ta, si eu iti dau incredintarea ca asa e", nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cand se fac astfel de afirmații: „Vorbirea in limbi la penticostali = posesie demonica”, cum Doamne iartă-mă ai putea sa răspunzi? Last edited by penticostalulmantuit; 16.03.2010 at 12:22:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E clar ca ei nu pot impartasi convingerile tale si nici tu nu ai argumente cu care sa-i convingi. Ramane de vazut daca au ei argumente sa te convinga pe tine de pozitia lor. |
|
|||
|
|||
![]()
Si cum imi dovedesti ca poate fi notata cu F?
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-un mod foarte simplu: la fel cum dovedesti tu „Vorbirea in limbi la penticostali = posesie demonica”.
Este modul meu de a spune: „ - Cand afirmi despre un grup de 500.000.000 de creștini ca sunt posedați demonic ar fi cazul sa prezinti si un argument, două. Sau, cel mai bine, înainte de a face acuzații atat de grave, sa te informezi puțin. Last edited by penticostalulmantuit; 18.03.2010 at 10:41:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt aici ca sa te "ascult".
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|