![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru un ateu exista mult mai multe lucruri frumoase in univers, unele fara vreo legatura cu persoana proprie.
|
|
||||
|
||||
![]()
ce poate fi mai frumos si mai presus decat iubirea?
|
|||
|
|||
![]()
Stii ca exista crime facute din dragoste?
p.s. Nu am afirmat ca iubirea nu ar fi cel mai frumos si mai presus. Am spus doar ca nu e singurul lucru frumos, Jane Said ca e singurul ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu asta te intrebam ce poate fi mai frumos decat iubirea? sau egalul iubirii, dpdv -ul tau de vedere. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crestinii nu dispretuiesc creatia, Dumnezeu a facut lumea, a facut natura, cu toate culorile, texturile, mirosurile, temperaturile si sunetele ei. Dar zicem ca asta e totusi lumea de dupa cadere, cea de dinainte si cea care va fi dupa transfigurare, este, repet, infinit mai .. Si eu, care ma incant de celulele pe care le vad la microscop, o sa Il intalnesc pe Cel Care a facut celulele din trupul meu si care mi-a dat si intelepciunea (putina, cata pot duce) pentru a intelege inca de-aici putin, si care mi-a dat si abilitatea de a ma mira si bucura de lucrurile facute de El.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce te straduiesti sa te incinti de celulele ce le vezi la microscop cind dupa moarte vei vedea ceva infinit mai ...? Nu stiu, chiar nu am cuvinte pentru a comenta o asemenea viziune asupra vietii. Dar parca tu erai de acord cu evolutionismul, sau ma insel? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In fine, nu stiu de ce intru pe threadul asta, tu vorbesti in pustiu si eu la fel.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne dea de lucru, sa nu ne plictisim pina ne ia cu coasa
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|