![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia hai sa vedem ce ai scris tu cu alea doua maini ale tale. Citat:
Tu singur ai scris asta, tu te-ai bagat in chestia asta. Eu doar ti-am atras atentia ca faza asta cu crede si nu cerceta e o treaba intr-adevar falsa, care nu e scrisa niciunde in scripturi, si care e invocata in special de ignorantii care nu au treaba cu biserica si confunda catolicismul cu ortodoxia (intrucat crede si nu cerceta asta era mai mult o "lege" de-a catolicilor, cu precadere in evul mediu). Si oricine e cat de cat alfabetizat in ortodoxie, si inca pentru doishpe ani, OHO, stie ca aiureala asta nu e impusa, ca ortodoxia nu spune ca TREBUIE sa uiti lucrul ala si sa inghiti "crede si nu cerceta". De-asta cred eu ca tu minti cand vorbesti de-aia doishpe ani. Pentru ca fraza aia de ai scris-o e material tipic, e criteriu de diagnostic, aproape didactic, de om care face varza si salata de religii si dogme si confunda papistasii cu ortodoxia, atribuind interdictiile si ochelari de cal ai unora -- celorlalti. Si daca ai fi fost prin biserici timp de doishpe ani, iti zic eu ca ai fi cunoscut si oameni ca mine, si mai buni, si mai rai, vedeai de toate soiurile, te obisnuiai, nu mai sufereai acum socul asta cultural pe forum.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 19.02.2010 at 12:32:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ca nu crezi ca n-ai argumente, ca stiinta ti se pare mai plauzibila, etc.. Dar de ce sa nu privim lucrurile mai in profunzime daca chiar cauti un raspuns? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cand am spus "trebuie ..." era un raspuns oarecum irionic (recunosc). Poate ca trebuia sa pun semnul intrebarii la sfarsitul fiecarei fraze. Nu am afirmat ca mi s-a impus sa cred asa ceva. Repet, raspunsul a fost unul ironic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alt post, pe alt subiect, pentru a arata ca nu sunt habarnist, am dat un exemplu. Si mi s-a replicat ceva de genul: vezi ca mandria te duce in iad. Pentru ca asa se intampla. Ne acuzati pe noi de lipsa de profunzime, dar voi (nu stiu daca si tu) judecati oamenii pana si dupa greselile gramaticale. |
|
|||
|
|||
![]()
raspunsul il are evolutia prin selectie naturala sau artificiala
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pai e o calitate care sta la bazele evolutionismului Citat:
Pina una-alta, e un progres f.mare din partea voastra daca recunoasteti ca exista ceva care nu e creat de creatorul unic si vesnic :) |
|
|||
|
|||
![]()
Cu argumentul asta chiar l-ai dat gata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Presupunand ca lucrurile ar fi atat de simple. Apropo, cunosti teoria maimutei infinite? Chiar, poti sa-mi care e frecventa cu care se produc mutatii la nivel genetic, din cele care ar putea fi semnificative dpdv al selectiei naturale si nu sunt doar pure malformatii non-evolutive si chiar cu rol anti-reproductiv? Atat la organisme monocelulare unde fara doar si poate sunt ceva mai dese cat si la cele ceva mai complexe (din alea cu picioare, cap, etc). As fi curios sa-mi faci un calcul statistic, realist (adica stiintific) despre sansa ca o innotatoare sa devina laba de animal terestru si cam care ar fi orizontul de timp estimat pentru acest eveniment. Adica toti stim ca mai sunt delfini care esueaza pe plaje (cu sutele), sunt curios in cat timp ar trebui sa ne asteptam sa vedem unul ca incepe sa alerge pe plaja sau se urca in copac dupa banane. Last edited by AlinB; 19.02.2010 at 14:15:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|