![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. In ultima instanta nici un parinte nu poate feri copilul de consecinta actunilor sale. Iar raul are si o calitate: isi distruge purtatorul, autolimitandu-se. Citat:
Succes in continuare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Amandoi stim ca nu ai fost tocmai credinciosul model, ok? Citat:
Cat de des frecventai biserica? De cate ori te-ai spovedit? Iti faceai rugaciunile de dimineata? Dar cele de seara? Consideri ca ai avut deceptii spirituale? Daca da, care sunt acelea? (cele mai importante). Citat:
Citat:
Sau nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca tot acceptati, barem teoretic, ca Dumnezeu ar putea exista si ca face toate crimele alea si ca omoara,
acceptati atunci, barem teoretic, pana la capat, si alta trasatura a vietii celei date de Dumnezeu si anume ca NU se sfarseste aici. Ca moartea e doar o trecere spre alta viata. Si daca nu acceptati "intregul model", din nou, fie doar si teoretic, atunci nu mai apasati aiurea tastele. Existenta noastra nu se termina o data ce am intrat in primul stalp si ne-a stat ceasul. Asa ca Dumnezeu, chiar si in acceptiunea voastra teoretica si 'sadica', nu omoara. Ne trece doar.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar am observat ca asta este atitudinea o aveti majoritatea, nu toti. Traditie1 imi spunea ca trebuia sa-l caut cu smerenie. Jane, sa inteleg ca daca tu L-ai gasit deja, asta este starea de smerenie prin care trebuia sa-L caut? Cine mi-a spus sa uit? Voi astia care spuneti nu trebuie sa cercetam si alte variante. Voi cei ce ne cereti sa purtam ochelari de cal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Toate să le încercați; țineți ce este bine". (1Tes 5:21) Cei 12 ani cat ai fost "ortodox" nu ti-ai dat osteneala nici macar sa citesti o singura data macar Noul Testament cap-coada? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si inca o intrebare: care era pentru tine scopul vietii crestine, in cei 12 ani in care ai fost sa zicem..credincios? Last edited by AlinB; 19.02.2010 at 11:30:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si chiar nu imi pare rau de aceasta perioada. A contribuit si ea la formarea mea ca om. Credeam ca vii, spui o problema, si fiecare aduce argumente si contragumente. Dar constat luarea in bataie de joc este o practica frecventa. Continuam in privat daca vrei. Dar cred ca iti dai seama este greu sa povestesti despre viata ta, in detaliu, unui necunoscut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ai ajuns la concluzia ca am fost indoctrinat cu pregatire sectara? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|