Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2010, 17:24:31
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Doamne, Felix! tu te-ai gandit putin si la intimitatea sotiei tale, chiar trebuia sa faci marturisirea asta amanuntita, s-o stie tot mapamondul? Daca tot vorbim de virtutea femeilor, un pic mai multa minte (si respect) n-ar strica nici barbatilor!
Da, asa m-am gandit si eu...si sincer, cred ca pe el de fapt nu prea il deranjeaza nimic din alte motive, dar nu din cauza ca ar fi mare crestin...ci pentru ca asa o fi croit el, banuiesc!
Reply With Quote
Vechi 18.02.2010, 17:37:43
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Da, asa m-am gandit si eu...si sincer, cred ca pe el de fapt nu prea il deranjeaza nimic din alte motive, dar nu din cauza ca ar fi mare crestin...ci pentru ca asa o fi croit el, banuiesc!
Este chiar socant sa povestesti asa ceva despre sotie. Ma intreb oare ea stie ca el a facut o astfel de afirmatie?
Iar cei care il felicita si-l dau exemplu, ar trebui sa incerce sa vada cum s-ar simti sotiile LOR daca la o petrecere ar anunta in gura mare ce-i placea sotiei sa faca in facultate si dupa aceea sa "exemplifice" din scrieri patristice. Citeodata am impresia ca citesc vre-o nuvela bizara din spitalele de psihiatrie de-a lui Dostoievski sau Cehov

Last edited by andreicozia; 18.02.2010 at 17:40:49.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2010, 18:06:37
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Este chiar socant sa povestesti asa ceva despre sotie. Ma intreb oare ea stie ca el a facut o astfel de afirmatie?
Iar cei care il felicita si-l dau exemplu, ar trebui sa incerce sa vada cum s-ar simti sotiile LOR daca la o petrecere ar anunta in gura mare ce-i placea sotiei sa faca in facultate si dupa aceea sa "exemplifice" din scrieri patristice. Citeodata am impresia ca citesc vre-o nuvela bizara din spitalele de psihiatrie de-a lui Dostoievski sau Cehov
Cred ca la fel de socant e si faptul ca ea a vazut sensul confesiunii atat de detaliate...viitorului sot! Adica ma gandesc, bun...pacatele tineretii, dar la ce oare i-ar putea folosi cuiva sa afle asemenea detalii, cand leguma sa fii..ca tot te gandesti ca nu avea cum sa fie cea mai pura, de avea acest hobby al "socializarii" cu atata altruism!

Mda, bizara rau treaba...Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!
Reply With Quote
Vechi 18.02.2010, 20:21:43
SebastianD's Avatar
SebastianD SebastianD is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Haideti sa nu mai banuim , si sa fim mai intelegatori si mai prietenosi intre noi , poate omul a facut si el o greseala , vroia sa ne dea un exemplu , mai rau exprimat, dar l-a dat . De cate ori vrem sa criticam mai bine sa tacem , ca nu ne aduce nici un folos sa criticam.
Doamne Ajuta !
Vechi 18.02.2010, 20:24:51
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de SebastianD Vezi mesajul
Haideti sa nu mai banuim , si sa fim mai intelegatori si mai prietenosi intre noi , poate omul a facut si el o greseala , vroia sa ne dea un exemplu , mai rau exprimat, dar l-a dat . De cate ori vrem sa criticam mai bine sa tacem , ca nu ne aduce nici un folos sa criticam.
Doamne Ajuta !
Dar nu am criticat, am tras si eu o concluzie...si mi-o asum!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 18.02.2010, 22:51:14
felicitas's Avatar
felicitas felicitas is offline
Member

Data înregistrării: 04.01.2010
Locație: Romania
Implicit

Si mie mi s-a parut cam aiurea sa spuna asemenea lucruri atat de intime despre sotia sa pe un forum crestin ortodox, dar banuiesc ca a vrut sa arate ca oamenii se pot oricand schimba si in bine, in cazul acesta sotia sa, si ca nu regreta ca faptul ca a trecut peste anumite prejudecati si in final iubirea a invins, important e pana la urma ca se inteleg.

Windorin, nu-ti mai pierde vremea cu andreicozia, tu esti bine intentionat si vrei sa-i arati cu multa blandete ca greseste enorm in discutiile cu ceilalti, jignindu-i direct sau indirect pe cei care nu sunt de aceeiasi parere cu el. Renunta, andreicozia e o cauza pierduta, asta pana cand se va afla intr-o situatia limita in viata sa si va striga cu disperare spre Dumnezeu, pana atunci traieste intr-o lume a lui, pentru ca de fapt sub aceasta carapace dura pe care o afiseaza pe forum se ascunde un suflet extrem de sensibil, de aceea se si ataca asa de repede, cand cineva nu e de acord cu el. E prea incapatanat si mandru ca sa admita ca poate uneori gresi. Se considera infailibil in relatia sa cu ceilalti si cu Dumnezeu. Dar Dumnezeu vegheaza si asupra lui, si nu il va lasa sa se inece, noi ca oameni putem cel mult sa ne rugam pt el, din moment ce reactioneaza asa de caustic, nu e un om rau, dar e foarte, foarte sensibil
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 18:28:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de felicitas Vezi mesajul
Si mie mi s-a parut cam aiurea sa spuna asemenea lucruri atat de intime despre sotia sa pe un forum crestin ortodox, dar banuiesc ca a vrut sa arate ca oamenii se pot oricand schimba si in bine, in cazul acesta sotia sa, si ca nu regreta ca faptul ca a trecut peste anumite prejudecati si in final iubirea a invins, important e pana la urma ca se inteleg.

Windorin, nu-ti mai pierde vremea cu andreicozia, tu esti bine intentionat si vrei sa-i arati cu multa blandete ca greseste enorm in discutiile cu ceilalti, jignindu-i direct sau indirect pe cei care nu sunt de aceeiasi parere cu el. Renunta, andreicozia e o cauza pierduta, asta pana cand se va afla intr-o situatia limita in viata sa si va striga cu disperare spre Dumnezeu, pana atunci traieste intr-o lume a lui, pentru ca de fapt sub aceasta carapace dura pe care o afiseaza pe forum se ascunde un suflet extrem de sensibil, de aceea se si ataca asa de repede, cand cineva nu e de acord cu el. E prea incapatanat si mandru ca sa admita ca poate uneori gresi. Se considera infailibil in relatia sa cu ceilalti si cu Dumnezeu. Dar Dumnezeu vegheaza si asupra lui, si nu il va lasa sa se inece, noi ca oameni putem cel mult sa ne rugam pt el, din moment ce reactioneaza asa de caustic, nu e un om rau, dar e foarte, foarte sensibil
Cite pseudonime o sa-ti mai deschizi pentru a ma ataca si pentru a te lauda pentru ce scrii?
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 18:42:45
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

ai gandit-o pe asta Andrei, chiar profund!
Eu nu sunt felicitas.. dar m-ai prins! Eu sunt Windorin.. si Podolski si Zaharia.. si in general in spatele celor care te critica sunt eu, asa este
Ca acesta este scopul meu ascuns: sa te supar pe tine si sa ma laud pe mine.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 18:52:37
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Hai sa nu ne mai atacam totusi, da...nu cred ca putem gandi toti la unison intotdeauna cel putin, si nu e ideal sa ne apaludam unii pe altii si sa zambim dulce...pentru a ne simti crestini adevarati, altele sunt importante totusi.

Sa ne mai asumam si riscul de a fi antipatici prin unele postari, prin unele opinii, prin anumite note personale date mesajului....pentru ca pana la urma asta inseamna continua autoevaluare, obiectivitate si chiar smerenie...
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 19:06:14
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul

ai gandit-o pe asta Andrei, chiar profund!
Eu nu sunt felicitas.. dar m-ai prins! Eu sunt Windorin.. si Podolski si Zaharia.. si in general in spatele celor care te critica sunt eu, asa este
Ca acesta este scopul meu ascuns: sa te supar pe tine si sa ma laud pe mine.
De unde ai dedus tu ca faceam referire la tine..stii vorba aia?

"cheliosul isi pune singur pina pe cap"
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 18:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 14:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 19:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 05:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 22:36:05