Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2010, 02:25:44
iana iana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.04.2008
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Nu-i vreau raul, dimpotriva.
Orice i s-ar spune, refuza sa creada ca nu are dreptate..

Pe de alta parte si eu ma intreb daca este corect sa-l propun spre banare.. dar de multe ori mi se pare mai periculos in idei decat ateii de pe forum , decat cei de credinte eretice etc..
Ca se da dupa cum bate vantul, adevarat.. dar promoveaza constant ceea ce am spus: mantuirea tuturor (indiferent de religie.. sau fiecare in religia sa!), panteism, exagerarea caracterului mantuitor al "moralei" ..etc.
Deocamdata ma gandesc.
(si la spovedanie.. oau.. am un caiet intreg deja )

Nu trebuie sa te deranjeze pe tine ca el "promoveaza mantuirea tuturor" pt ca ortodoxia nu spune ca ceilalti nu se vor mantui. Noi nu stim asta. Incearca sa vezi partea buna: poate el chiar ar vrea ca toti sa se poata mantui si asta din dragoste de semeni.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2010, 02:34:29
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Cu totul off topic

Citat:
În prealabil postat de iana Vezi mesajul
Nu trebuie sa te deranjeze pe tine ca el "promoveaza mantuirea tuturor" pt ca ortodoxia nu spune ca ceilalti nu se vor mantui. Noi nu stim asta. Incearca sa vezi partea buna: poate el chiar ar vrea ca toti sa se poata mantui si asta din dragoste de semeni.
Chiar daca se mantuiesc si altii (de alte religii.. ) cred ca tot prin jertfa lui Hristos se vor mantui.. desi ei nu vor afla decat dupa moartea asta, poate.
Pentru ca nu ai cum sa fii mantuit decat prin Hristos.

Nu exista o alta Cale (sau o alta religie matuitoare!).

Sa crezi ca cei de alta religie se vor mantui prin religia lor este o insulta adusa lui Hristos. A murit Hristos degeaba pe cruce? (adica ne putem mantui fara El?)
Reply With Quote
Vechi 17.02.2010, 03:01:41
iana iana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.04.2008
Locație: romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Cu totul off topic

Chiar daca se mantuiesc si altii (de alte religii.. ) cred ca tot prin jertfa lui Hristos se vor mantui.. desi ei nu vor afla decat dupa moartea asta, poate.
Pentru ca nu ai cum sa fii mantuit decat prin Hristos.

Nu exista o alta Cale (sau o alta religie matuitoare!).

Sa crezi ca cei de alta religie se vor mantui prin religia lor este o insulta adusa lui Hristos. A murit Hristos degeaba pe cruce? (adica ne putem mantui fara El?)

Este fiecare liber sa creada ce vrea. Iar referitor la insulte, il insultam noi pe Hristos cel mai tare cand ne insultam semenii.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 17:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 04:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05