![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am deja o colectie bogata de mesaje de-ale tale organizate pe teme: apocatastaza, panteism, orgasmul ca rai (cuvintele tale: "orgasmul, aceasta picatura de TRAIRE divina in Rai, consider ca este cel mai frumos dar lasat umanitatii ca traire NE-pacatoasa intre doi oameni care se iubesc." ..pot da link, la cerere), hulirea Sf. Treimi, hulirea tainelor.. etc. Sporadic, atac la persoana.. dar este mai putin dureros decat mizeriile pe care le raspandesti despre invatatura crestina. Iti pregatesc banarea si o fac sistematic.. cine considera ca poate sa participe este binevenit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pacat! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca glumesti totusi. Ca altfel va trebui sa spui la spovedanie ca "tii manie" si chiar daca e pe net tot aia e nu? De ce vrei raul aproapelui? Toata ziua vorbim de iertare si iubire dar nu putem macar pe net ierta pe cineva. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orice i s-ar spune, refuza sa creada ca nu are dreptate.. Pe de alta parte si eu ma intreb daca este corect sa-l propun spre banare.. dar de multe ori mi se pare mai periculos in idei decat ateii de pe forum , decat cei de credinte eretice etc.. Ca se da dupa cum bate vantul, adevarat.. dar promoveaza constant ceea ce am spus: mantuirea tuturor (indiferent de religie.. sau fiecare in religia sa!), panteism, exagerarea caracterului mantuitor al "moralei" ..etc. Deocamdata ma gandesc. (si la spovedanie.. oau.. am un caiet intreg deja ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie sa te deranjeze pe tine ca el "promoveaza mantuirea tuturor" pt ca ortodoxia nu spune ca ceilalti nu se vor mantui. Noi nu stim asta. Incearca sa vezi partea buna: poate el chiar ar vrea ca toti sa se poata mantui si asta din dragoste de semeni. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu totul off topic
Citat:
Pentru ca nu ai cum sa fii mantuit decat prin Hristos. Nu exista o alta Cale (sau o alta religie matuitoare!). Sa crezi ca cei de alta religie se vor mantui prin religia lor este o insulta adusa lui Hristos. A murit Hristos degeaba pe cruce? (adica ne putem mantui fara El?) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este fiecare liber sa creada ce vrea. Iar referitor la insulte, il insultam noi pe Hristos cel mai tare cand ne insultam semenii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite.. cum face praf Taina spovedaniei si cum vorbeste despre sf. Liturghie. http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=88 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt anumite persoane si fapte asupra carora nu ai mare putere. Daca prin exemplul personal si cuvantul cald nu se schimba nimic, cu lupta si concurenta... in nici un caz nu vom izbandi ceva. Cat despre cuvantul "asa apare lumea vazuta prin geamul de la bucatarie", eu zic sa te bucuri. Prin geamul bucatariei se mai uita doar adevaratele mame si sotii, adevaratele femei crestine, asa cum prin munca cea grea de peste zi se afirma doar adevaratii barbati crestini - tati si soti, atunci cand muncesc in curte, in casa sau chiar la masa din bucatarie, alaturi de sotie. Zi cu pace si... nu lasa cuvintele sa scape in vremea provocarii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Gatesti cat gatesti, si mai depinde si cat de harnica esti...ca atunci mai ai ocazia sa privesti si prin alte " geamuri"...nu numai prin cel al bucatariei, asta ar fi ideea. Ideea e ca pentru a putea analiza lucruri, situatii...filtra informatii...trebuie sa mai ai si alte activitati decat gatitul...si apoi, un crestin adevarat sta numai in bucatarie...pai atunci sufletul cu ce il mai hraneste????? ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ce fel de om v-ati casatori? | aradeanu | Generalitati | 179 | 21.07.2014 17:22:04 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 04:03:37 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
|