Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Asta nu conteaza la ei. Ei cred in trei botezuri: botezul cu apa, botezul cu Duhul Sfant si botezul cu foc. Prin "vorbirea in limbi", se considera primit "botezul cu Duhul Sfant". Se oranizeaza seri speciale, pe care ei le numesc "staruinta dupa Duhul Sfant", in care toti se roaga cu voce tare, cu cuvinte proprii (nu intelegi oricum ce se intampla acolo, dar nicidecum nu seamana cu o seara de rugaciune). Se considera ca cei desavarsiti primesc acest "botez". Ce nu inteleg eu e de ce ar avea nevoie de el de mai multe ori. Sunt persoane care afirma ca il primesc la fiecare staruinta... Pentru?
Cu mana pe inima spun ca sotul meu era mai pocait inainte sa "se pocaiasca" si sa primeasca acest "botez". Penticostalii sunt cei mai mincinosi, cei mai clevetitori si mai mandri oameni. Fara exceptie!
|
Pentru umplerea cu Duhul Sfant ...
Romani 8:9 " Voi (adica romanii) insa nu mai sunteti pamantesti , ci duhovnicesti , daca duhul lui Dumnezeu locuieste in adevar in voi. Daca nu are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui."
Si nu-l primesc cei mai desavarsiti ... ci cei care Il doresc cu adevarat ... De ce de mai multe ori? Pentru ca orice pacat savarsit, intristeaza Duhul ... Si cu cat crestem noi in noi, cu atat Duhul nu mai are loc ... Atunci, ne pocaim, denuntam acel pacat, si cerem din nou umplerea ... Simplu!
Se roaga cu cuvintele proprii pentru ca Dumnezeu vrea sa auda cuvinte rostite din inima, nu de pe varful buzelor. In toata Biblia, Dumnzeu s-a uitat la inima oamenilor ...