Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2010, 17:57:40
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Am vorbit si eu in limbi, o singura data.Incepusem sa am unele indoieli asupra Maicii Domnului, pentru ca petreceam prea mult timp vb numai cu heterodocsi.Si in ziua de Bunavestire, m-am trezit vorbind in limbi, nu stiu ce am vorbit, dar am vazut ce am vorbit sa zic asa.O laudam pe Maica Domnului cu ingerii.Si asa cred eu ca vorbirea in limbi e numai pentru zidere si cu un scop, si iti transmite ceva.Cand nu transmite nimic vorbitorului atunci nu cred ca e de la Dumnezeu.

Sfantul Apostol Pavel chiar zice ca "vorbirea in limbi este nu pentru cei credinciosi, ci pentru cei necredinciosi". Interesanta trairea ta. Ce ai simtit in timpul vorbirii si dupa? Bucurie, liniste sufleteasca sau din contra spaima, frica si neincredere?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna a judeca pe cineva? alexaa Generalitati 11 15.03.2012 18:06:25
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? JustNicol Generalitati 0 04.03.2012 19:43:18
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? JustNicol Stiri, actualitati, anunturi 0 04.03.2012 19:39:35
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42
O idee Golbi_ Generalitati 10 08.01.2010 02:13:13