![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Ortodoxia nu convinge, ea seduce.." Last edited by Imogene; 31.01.2010 at 20:43:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt sigura ca suferinta mea nu numai ca ma face sa le vad neajunsurile, dar ma face sa nu-i suport. Am in familie o matusa penticostala, cu care chiar ma intelegeam bine si de cate ori veneam in Romania o vizitam. Dar acum, nici nu vreau sa mai aud de ea. Stiu ca nu are nici o vina, dar pentru simplu fapt ca face parte din secta asta, am ajuns sa o dispretuesc... Nu pot minti, spunand ca am dragoste pentru semenii mei asa cum ne cere Scriptura, pentru ca nu am. Am fost o femeie care n-ar fi zis un cuvant rau nimanui, nu ar fi jignit pe nimeni, as fi dat si haina de pe mine daca mi-o cerea cineva... Si ce-am ajuns din cauza lor?... O pacatoasa, a carei inima e plina de venin si de inversunare...Iarta-ma Doamne si fa-mi inima curata si smerita....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca-ti doresti sa ai dragoste fata de cineva care te-a jignit, nu-ti place, ranit,... nu este ceva anormal, dragoste nu inseamna neaparat a simti fata de cineva ceva ci de cele mai multe ori a accepta ceva, ca se pare rau sau nu, deoarece si noua ni se poate intampla. Se spune ca inaintea de dragostei merge respectul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna a judeca pe cineva? | alexaa | Generalitati | 11 | 15.03.2012 18:06:25 |
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? | JustNicol | Generalitati | 0 | 04.03.2012 19:43:18 |
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? | JustNicol | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.03.2012 19:39:35 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
O idee | Golbi_ | Generalitati | 10 | 08.01.2010 02:13:13 |
|