![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lamurit? Eu vad religia ca o organizatie care nu are nici un rost lumea de azisi desi are unele merite (in functie de religie), face mai mult rau decat bine. Last edited by AteulCelRau; 30.12.2009 at 16:20:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ateule rau, pentru noi religia are un maaare rost. Cel mai mare, de fapt. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca mi s-ar da sa aleg: sa merg in rai unde sunt Dumnezeu si alti oameni pe care ii iubesc( poate alti copii ai mei) , unde este fericire, sau sa merg in iad unde este copilul meu pe care il iubesc, dar pe care oricum nu pot sa il ajut cu nimic ajungand acolo, pt. ca in iad nu este comuniune.In iad este numai suferinta si pareri de rau... logic...as alege raiul si nu din egoism, ci pt. ca alegerea mea nu ar schimba cu nimic lucrurile...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai auzit de probabilitatea bayesiana? Daca da, ai sa intelegi ca probabilitatea bayesiana a existentei e atit de mica incit nu merita avuta in vedere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ateulcelrau...tu zici ca religia face mai mult rau decat bine. Si daca milioane de oameni ( de ieri si de azi) iti spun ca lor religia le-a facut NUMAI bine, atunci cum nu are nici un rost? Eu zic ca are rost si va avea si pt. generatiile viitoare.
Tu ai ,,gustat ŽŽvreodata din beneficiile religiei? Eu personal stiu ce gust are necredinta pt. ca am gustat-o, asa ca pot face o comparatie. Tu poti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vezi tu , pentru cei care L-au intalnit pe Dumnezeu e foarte greu sa se lase convinsi ca nu exista, atunci cand le spune asta cineva care nu L-a intalnit... ar fi culmea sa ti se spuna ca nu ai vazut bine si stie mai bine cel ce nu a fost de fata... Caliyo, religia face rau numai cui o uraste. Cand nu suferi pe cineva insasi prezenta lui iti face rau, chiar daca acel cineva iti vrea binele. Last edited by Doriana; 30.12.2009 at 16:41:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lamurit? Eu vad religia ca o organizatie care nu are nici un rost lumea de azisi desi are unele merite (in functie de religie), face mai mult rau decat bine. Sorry double post |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Iata harta cu proportiile ateismului: ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_atheism
|
|||
|
|||
![]()
topcat, Dumnezeu iti da putere sa fii fericit , chiar si atunci cand suferi din alte motive.
Sa iti dau cateva exemple:am un copil care este bolnav si sufera, iar celalalt copil are o reusita care ma face foarte fericita. Nu inseamna ca daca ma bucur pt. al doilea copil , nu il iubesc pe primul. Alt exemplu: unul dintre parinti este bolnav si sufera. Eu sunt indragostita de un barbat care ma face fericita.Asta nu inseamna ca daca sunt fericita nu imi iubesc mama( care sufera). In plus, stiu ca in rai nu exista nefericire. 100% nu stiu cum , ramane o taina. Cum anume va fi, voi descoperi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|