Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2009, 20:32:04
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Ti se va raspunde ca nimic nu i-a indemnat sa I-o afirme :)
Vechi 30.12.2009, 20:48:25
alexandra05's Avatar
alexandra05 alexandra05 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lareine Vezi mesajul
Ti se va raspunde ca nimic nu i-a indemnat sa I-o afirme :)

Asta ma va determina sa cred ca nu sunt 100% convinsi ca Dumnezeu nu exista.
Mereu am sustinut ca pentru unii este mult mai usor sa aleaga aceasta cale de negare...
Vechi 30.12.2009, 20:54:52
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra05 Vezi mesajul
Asta ma va determina sa cred ca nu sunt 100% convinsi ca Dumnezeu nu exista.
Mereu am sustinut ca pentru unii este mult mai usor sa aleaga aceasta cale de negare...
Exista un cuvant pentru ce faceti voi aici se numete circle jerk, in fine. Crede-ma intro societate in care absoltu toti cei din jurul meu erau crestini mia fsot greu sa gasesc lumina, si ce spui tu e exact opusul nu e negare, il elimin pe D-zeu sil inlocuiesc cu ceva mult ma i greu de inteles si apreciat si care-i face pe multi sai doar capul, STIINTA, defapt cand este dumnezeu atunci e tot simplu, Cred ca un milion din toate cartile din lume daca ar fi dupa crestini ar putea fi inlocuite cu o singura fraza "dumnezeu a facut-o", tot ce inseamna istorie, biologie, geologie, fizica, chimie toate are fi reduse la "d-zeu a facut-o" si azi am trai ca in timpurile biblice care va plac asa de mult. E mult mai greu sa incerci sa intelegi universul deacat sa renunti si sa zici, "na in fine nu stiu dar nu vreau sa recunosc deci o sa ma dau destept si am sa dpun ca D-zeu a facut-o.
Vechi 30.12.2009, 21:17:00
alexandra05's Avatar
alexandra05 alexandra05 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Exista un cuvant pentru ce faceti voi aici se numete circle jerk, in fine. Crede-ma intro societate in care absoltu toti cei din jurul meu erau crestini mia fsot greu sa gasesc lumina, si ce spui tu e exact opusul nu e negare, il elimin pe D-zeu sil inlocuiesc cu ceva mult ma i greu de inteles si apreciat si care-i face pe multi sai doar capul, STIINTA, defapt cand este dumnezeu atunci e tot simplu, Cred ca un milion din toate cartile din lume daca ar fi dupa crestini ar putea fi inlocuite cu o singura fraza "dumnezeu a facut-o", tot ce inseamna istorie, biologie, geologie, fizica, chimie toate are fi reduse la "d-zeu a facut-o" si azi am trai ca in timpurile biblice care va plac asa de mult. E mult mai greu sa incerci sa intelegi universul deacat sa renunti si sa zici, "na in fine nu stiu dar nu vreau sa recunosc deci o sa ma dau destept si am sa dpun ca D-zeu a facut-o.
Da stiinta, cea care ne spune ca am evoluat atunci de ce nu mai evoluam? De ce maimutele au ramas aceleasi de mii de ani, cum explici faptul ca din nimic a aparut viata, din punct de vedere logic nimic reprezinta lipsa, lipsa de viata, de oameni, de animale de TOT. Nu-mi invoca faptul ca noi crestinii credem ca inainte de a fi facuta lumea a fost nimic pentru ca am sa-ti spun ca a fost DUMNEZEU. Daca credeti cu atata tarie ca noi nu gandim logic de ce nu incercati sa analizati teoriile voastre). Sigur....este usor sa spui nu exista Dumnezeu totul a fost facut de oameni exista stiinta, oare asta nu ar implica existenta unei forme de viata extrem de inteligente? pe cand noi nu atingem acea extrema. Daca viata a aparut din apa am sa va rog pe voi ateii sa faceti o expeditie pe luna in cautarea unei forme de viata.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58