![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Topcat ai spus:"Mecanismul prin care ei evolueaza e similar, pe aceleasi principii, cu cel in care au evoluat toate fiintele de pe Pamint. Ce consideri ca poate fi mai relevant decit insasi evolutia observata acum?"
Evolutia nu este "observata"acum,la fel cum nu a fost niciodata.Tot ce spui sunt vorbe goale,speculatii,stii tu ca virusii evolueaza pe aceleasi principii in care au evoluat toate fiintele pe pamant?Curios lucru ca evolutia s-a apropit la celelalte fiinte si continua doar la virusi:),ce sa ii faci daca au ramas in urma?:)) Nu a evoluat nici o fiinta pe pamant in primul rand,tu nu poti demonstra ca ce spui tu este adevarat,nimeni nu poate,si cum un lucru nu poate fi demonstrat nu poate fi considerat stiintific.E o simpla speculatie,sa nu ne mintim singuri. Acum ma inviti sa il combat pe cristyan,sa inteleg ca pe tine te-am combatut cu succes,sau nu am nici o sansa?:)) |
|
||||
|
||||
![]()
Ma intreb si eu, daca as lasa niste culori de ulei pe o panza, oare in timp ar evolua intr-un peisaj de toamna???..sau o bucata de plastilina intr-un basorelief?
Cum ar putea exista evolutie fara un scop, si sa ajunga la o asemenea complexitate...dintr-o simpla celula fara niciun traseu de urmat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu, dar am mai discutat acest subiect si am inceput sa ma satur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Repet, traseul de urmat e dat de legile simple ce guverneaza lumea, nu e chiar totul la intimplare. |
|
|||
|
|||
![]()
scriu aici, ca se potriveste mai bine
Citat:
Te-am rugat mai demult sa imi spui daca apostolii au avut voie sa isi ia cu ei toiagurile. Ai putea sa imi spui de ce nu mi-ai raspuns? |
|
|||
|
|||
![]()
Topcat,sa inteleg ca tot tu esti cristyan sau esti de acord cu ce sustine el?
Tu spui doar speculatii,nu poti sa ma convingi,trebuie sa imi aduci argumente puternice,argumente care din pacate pentru tine ele pur si simplu nu exista. In ceea ce priveste intrebarea ta:"Te rog sa imi spui de ce sentiment da dovada o pasare ce isi apara puii cu pretul vietii sale.".Ai dreptate,dar pasarea isi apara puii ei, nu puii altora.La oameni altruismul depaseste barierile familiale,unele actiuni sunt facute si fata de un strain,asa cum am adus in postarea respectiva daca ai fost atent.Altruismul este mai mult decat instinctul matern despre care vorbesti tu aici. Ai spus:"Te-am rugat mai demult sa imi spui daca apostolii au avut voie sa isi ia cu ei toiagurile. Ai putea sa imi spui de ce nu mi-ai raspuns?" Adu-mi tot,intreg pasajul biblic ca sa vad ce ti se pare tie ca se contrazice,ca mie totul mi-e clar. In ceea ce priveste intrebarea pusa de AndruscaCIM raspunsul tau este de-a dreptul ridicol.Cum este posibil sa se intample asa ceva?Mai stii,poate Da Vinci nu a pictat el Gioconda,ci a lasat culorile "sa o realizeze singura prin evolutie":).Nu pot sa inteleg de ce sustii asemenea idei care nu sunt logice si prin urmare nu au nici o baza stiintifica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In legatura cu altruismul .. mesaj pentru topcat.Daca altruismul este conditionat(pentru ca este)se mai poate numi altruism?(pt voi crestinii: sa presupunem ca altruismul ar fi conditionat.....)si acum raspundeti toti la intrebare Last edited by christyan; 18.11.2009 at 20:31:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cum se numeste sentimentul care ii conduce pe liliecii vampiri sa isi hraneasca la comun puii? Citat:
Le-a poruncit să nu ia nimic cu ei pe drum decât un toiag; să n-aibă nici pâine, nici traistă, nici bani din aramă la brâu; Luca 9:3 „Să nu luați nimic cu voi pe drum” le-a zis El „nici toiag, nici traistă, nici pâine, nici bani, nici două haine. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista si altruism pur, chiar si la oameni, evolutia nu il rejecteaza. Spune doar ca nu e stabil dpdv evolutiv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In legatura cu evolutionismul---cuprinde si evolutia speciilor. Last edited by christyan; 18.11.2009 at 20:58:30. |
![]() |
Tags |
evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice | tot-Laurentiu | Dogmatica | 15 | 11.04.2014 00:40:59 |
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 01:35:49 |
|