![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi Biblia ar trebui inteleasa in duh, nu numai in litera. Revenind la cunoasterea Scripturilor si la intelegerea duhovniceasca, daca Dumnezeu vrea, ii invata pe alesii lui ceea ce este de folos CHIAR IN LIPSA BIBLIEI. De ex. Sf. Maria Egipteanca nu a citit niciodata Scripturile, dar dupa multi ani petrecuti in pustie LE STIA! Duhul Sfant o invatase! "Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela VA VA INVATA TOATE și vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu. " (Ioan 14:26) Repet, a nesocoti invatatura Sf Parinti ai bisericiii inseamna a nesocoti puterea Sf. Duh. Pentru ca ei nu de la ei au vorbit, nu au avut invataturi omenesti/lumesti. De altfel, incapacitatea de a accepta invatatura Sf. Parinti atesta ancorarea cititorului in aceasta lume trecatoare, lipsa luminarii lui de Duh (caci scrierile Sf. Parinti sunt intelese doar in masura in care ne straduim sa ne ridicam de aici catre cele dumnezeiesti, atunci si Dumnezeu ne deschide inima). (Nu vreau sa se inteleaga ca as diminua importanta Scripturilor, dar in lipsa comuniunii cu biserica cu mare greu se apropie cineva de adevar) Last edited by anna21; 22.10.2009 at 18:52:37. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maica Domnului | NEKTARIOS. | Intamplari adevarate | 1 | 25.09.2014 08:14:13 |
Maica Domnului | steliana-steli | Generalitati | 23 | 03.07.2014 18:59:57 |
Maica domnului | patricia2006 | Rugaciuni | 7 | 29.09.2012 10:44:47 |
Maica domnului | cristina13 | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 06.06.2010 02:20:01 |
Maica Domnului | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.08.2009 13:11:05 |
|