Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Unde mai vezi in toata Scriptura sa spuna Dumnezeu asa ceva despre vreun om al Sau?
|
Pentru multi oameni ai credintei Sfanta Scriptura foloseste cuvinte foarte frumoase.
Citat:
Noi urmam exemplul Arhanghelului Gavriil
|
Iar Sfintii Apostoli, al cui exemplu l-au urmat (de nu au pomenit de Maica Domnului in epistolele lor)? Ori Sfintii Apostoli au gresit grav, ori voi dati interpretari fortate unor pasaje din Scriptura, pentru a va justifica modul de inchinare (ar fi fost mai usor sa faceti o reforma si sa eliminati inchinarile necrestine).
Citat:
Se pare ca uiti de Ioan 19:
|
Eu am vorbit despre scrierile Sfantului Luca si despre epistolele Sfintilor Apostoli. Nu am facut referire la Evanghelii (din care face parte si Ioan 19).
Dar, nu este gresit sa facem referire si la scrierile Sfantului Apostol Ioan. Nici in cele trei epistole ale sale nu gasim vre-o referire la Maica Domnului. De ce oare? A uitat Sfantul Apostol ceva atat de important? Eu cred ca problema este la voi.
Citat:
Stiu ca voi interpretati anapoda multe locuri importante din Scripturi, inclusiv acesta in care noi suntem infiati de catre Nascatoarea de Dumnezeu, avand din acel moment o Mama careia ii pasa de noi. De fapt il si uitati cu totul.
|
Ionut, noi nu interpretam aiurea. Credem ce spune Sfanta Scriptura si nu ne permitem sa venim cu "interpretari duhovnicesti".
In ceea ce priveste respectul pentru Maica Domnului, putem spune ca noi o respectam mai mult. Voi nu sunteti in stare sa o respectati asa cum o prezinta Sfanta Scriptura. Aveti nevoie sa o divinizati, sa o ridicati pe un piedestal, sa o inaltati mai presus de ingeri, sa o faceti "nascatoare de Dumnezeu", s.a.m.d. pentru a o respecta. Daca as reusi sa va demonstrez ca Maica Domnului a mai avut copii (nu pot demonstra acest lucru - Scriptura nu este edificatoare in aceasta problema), voi v-ati pierde respectul pentru ea. Pentru ca nu o respectati pe Maica Domnului ci imaginea pe care v-ati fabricat-o.
Nu incercati sa-i acuzati pe altii ca nu respecta ceea ce voi va imaginati (sau v-au inoculat altii).