Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2009, 11:52:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Greu de verificat !

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Stiti ce ar fi interesant de verificat? Oare cati dintre sfinti au fost conceputi in post? Oare toti sfintii si mucenicii au fost conceputi numai martea si joia? Eu nu cred.

Oare cati dintre oamenii perfect intregi si sanatosi la minte si la trup au fost conceputi doar martea si joia?
Și nu ne-ar folosi cu nimic astfel de statistici . Eu te întreb pe tine Cristina , care ești tânără și ai cunoscut credința în deplină libertate , oare este atât de greu o astfel de înfrânare ? Chiar crăpăm de nu facem sex într o anumită zi ? Corect, avem voie liberă , putem sau nu ține post, putem sau nu face sex într o anumită zi, dar cred că mult mai de folos ar fi să lăsăm pe fiecare să - și respecte credința după puterile si nevoințele lui , neândemnâd la neascultare. E mult mai onest astfel. De ce ? Pentru că dacă eu sau tu sau altcineva este în păcat, nu ne dă dreptul în a propovădui păcatul, în a-l mușamaliza,în a-l cosmetiza , sau mai știu eu cum. Dacă postul înseamnă înfrânare, apăi înfrânare să fie ! Cine vrea, poate, cine nu, nu . Nu-i un capăt de țară, dar e credință ciuntită și văd că-i din ce în ce la modă așa ceva. Fiecare să-și conceapă copilul când vrea, dar să ținem Dreapta Socoteală. De vrei poți, de nu vrei, nu poți ! Cale de mijloc nu există.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunile de seara haitchi Intrebari utilizatori 2 27.06.2010 20:40:33
buna seara ! tanty12 Stiri, actualitati, anunturi 6 08.12.2009 16:51:44
buna seara! georgiana_master Rugaciuni 4 31.10.2006 13:32:43