Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2009, 16:26:40
Dex53 Dex53 is offline
Member

Data înregistrării: 21.01.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos Vezi mesajul
Vorbesti in compleata necunostiinta de cauza. Uniunile civile, legiferate mai peste tot, confera toate drepturile pe care le ai prin casatorie: taxe, mostenire, pensie de urmas etc. Nu exista nici un fel de justificare pentru casatoriile homosexuale, decit doar pentru a introduce o noua "morala" in care homosexualitatea devine un comportament perfect natural, o optiune sexuala si de viata.
da ar fi o solutie buna uniunile civile. probabil ca nici nu ar mai starni atatea controverse. sa inteleg ca ai accepta legalizarea de parteneriate civile intre homosexuali? (sunt inca ilegale daca nu stiai)

homosexualitatea este un comportament natural. statistic vorbind atat in cadrul oamenilor cat si la animale exista un anumit procent ce are permanent asemenea tendinte. ma repet, este o anormalitate "normala".

Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."
Reply With Quote
Vechi 06.06.2009, 16:38:11
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pomenita de ce? Ca sa ne fudulim ca suntem un stat crestin?
SUA o pomensc pe bacnote (nu se stie pentru cat timp inca).
Asta face banul sfant?
Nu cred ca este vorba de o fudulie. Eu nu am cerut sa se specifice religia.
Prin asta se dovedea ca nu suntem intr-o forma de ateism sau secularizare (Divinitatea in ceruri si omul singur pe pamant). Acum am fi depasit dualismul Dumnezeu sau omul ci am fi marturisit comuniunea Dumnezeu si omul.
Reply With Quote
Vechi 06.06.2009, 17:18:31
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dex53 Vezi mesajul
da ar fi o solutie buna uniunile civile. probabil ca nici nu ar mai starni atatea controverse. sa inteleg ca ai accepta legalizarea de parteneriate civile intre homosexuali? (sunt inca ilegale daca nu stiai)

homosexualitatea este un comportament natural. statistic vorbind atat in cadrul oamenilor cat si la animale exista un anumit procent ce are permanent asemenea tendinte. ma repet, este o anormalitate "normala".
Sint legale in majoritatea statelor din Europa, in Canada, in unele state din SUA, iar daca nu, atunci sint pe agenda legislativa cam peste tot in lume in statele seculare.

Uniunile civile sint numai o etapa. Odata introduse in legislatie, Curtile Supreme de Justitie declara casatoriile heterosexuale anticonstitutionale pentru ca exista doua categorii de parteneriate, din care una discriminatorie, dupa exact aceeasi reteta: vezi Spania, Canada, Vermont, Massachusetts, California, etc.

Homosexualitatea este o deviatie existenta in natura. Numai in acest sens este "naturala". Toate statisticile pe care le dai nu au relevanta pentru ca homosexualii nu au nici un fel de inclinatie inspre a forma parteneriate de durata. Esti baiat destept si o sa poti sa gasesti alte statistici care vorbesc de numarul de parteneri sexuali pe care un homosexual ii are in medie pe luna. Homosexualitatea este perversitate. Cei care o practica se aduna regulat in grupuri pentru orgii sexuale si prefera exibitionismul (du-te la un pride parade si o sa intelegi repede cam ce inseamna "cultura" gay). Cei care formeaza "perechi" sint o minoritate nesemnificativa in lumea homosexuala. Casatoriile si uniunile incheiate pina acum sint in mare parte formale si facute in scop propagandistic (dupa cum am spus, statisticile infirma existenta unei astfel de tendinte).
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 13:51:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Vorbesti in compleata necunostiinta de cauza. Uniunile civile, legiferate mai peste tot, confera toate drepturile pe care le ai prin casatorie: taxe, mostenire, pensie de urmas etc. Nu exista nici un fel de justificare pentru casatoriile homosexuale, decit doar pentru a introduce o noua "morala" in care homosexualitatea devine un comportament perfect natural, o optiune sexuala si de viata.
Vezi ca ai amestecat niste postari. Ale mele cu ale lui Dex.

Despre ce uniuni civile vorbesti? Despre ce e vorba mai exact? Sunt legiferate la noi?
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 13:53:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Uniunile civile sint numai o etapa. Odata introduse in legislatie, Curtile Supreme de Justitie declara casatoriile heterosexuale anticonstitutionale pentru ca exista doua categorii de parteneriate, din care una discriminatorie, dupa exact aceeasi reteta: vezi Spania, Canada, Vermont, Massachusetts, California, etc.
Ce ai vrut sa spui aici, cred ca doar tu intelegi..

Citat:
Homosexualitatea este o deviatie existenta in natura. Numai in acest sens este "naturala". Toate statisticile pe care le dai nu au relevanta pentru ca homosexualii nu au nici un fel de inclinatie inspre a forma parteneriate de durata. Esti baiat destept si o sa poti sa gasesti alte statistici care vorbesc de numarul de parteneri sexuali pe care un homosexual ii are in medie pe luna. Homosexualitatea este perversitate. Cei care o practica se aduna regulat in grupuri pentru orgii sexuale si prefera exibitionismul (du-te la un pride parade si o sa intelegi repede cam ce inseamna "cultura" gay). Cei care formeaza "perechi" sint o minoritate nesemnificativa in lumea homosexuala. Casatoriile si uniunile incheiate pina acum sint in mare parte formale si facute in scop propagandistic (dupa cum am spus, statisticile infirma existenta unei astfel de tendinte).
Unde sunt aceste studii/statistici? Ar fi de real folos o sursa de incredere.
Reply With Quote
Vechi 09.06.2009, 02:52:01
Banned

Implicit

Citat:
Vezi ca ai amestecat niste postari. Ale mele cu ale lui Dex.

Despre ce uniuni civile vorbesti? Despre ce e vorba mai exact? Sunt legiferate la noi?
I-am raspuns lui Dex53. Uniuni Civile – forma de parteneriat indiferent de sex ca alternativa pentru casatorie.

Daca te gindesti la Romania cind spui “noi”, cred ca inca nu sint legiferate, dar nu-ti fa probleme, vine odata cu fondurile de la Bruxelles.
Reply With Quote
Vechi 09.06.2009, 03:05:38
Banned

Implicit

Citat:
Uniunile civile sint numai o etapa. Odata introduse in legislatie, Curtile Supreme de Justitie declara casatoriile heterosexuale anticonstitutionale pentru ca exista doua categorii de parteneriate, din care una discriminatorie, dupa exact aceeasi reteta: vezi Spania , Canada , Vermont , Massachusetts , California , etc.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ce ai vrut sa spui aici, cred ca doar tu intelegi..
1. Uniunile civile sint numai o prima etapa pe agenda miscarii liberale care promoveaza, printre altele, feminismul si homosexualitatea pentru a destabiliza ordinea existenta si a crea un nou tip de societate. In numele egalitatii in drepturi (taxe, mostenire, etc) si al protectiei minoritatilor uniunile civile sint legiferate fara rezistenta semnificativa oferind astfel concubinajului si convietuirii homosexuale aceleasi drepturi ca si prin casatorie.

2. Odata implementate uniunile civile, se trece in scurt timp la redefinirea casatoriei. Pentru ca nu exista sprijin in legislativ sau vointa in abordarea unui subiect de mare incarcatura morala, Curtile Supreme de Justitie declara casatoria ca neconstitutionala pentru ca discrimineaza impotriva cuplurilor homosexuale si trec la redefinirea casatoriei pentru a include si parteneriatul de acelasi sex. Daca decizia se intoarce inapoi in legislativ (nu obligatoriu), atunci revine doar ca si o simpla problema tehnica usor de trecut pentru ca aspectul moral a fost “rezolvat” la Curtile de Justitie de indivizi nealesi si "neintrebati" de nimeni. In cele din urma se ajunge la coexistenta a doua tipuri de parteneriate indiferente de sex, care confera aceleasi drepturi, cu dezavantajul insa pentru cei casatoriti ca pot parasi parteneriatul numai prin divort, incurajind astfel in fapt uniunile civile, vazute ca progresiste si pentru ca elibereaza femeia (in conceptia promotorilor feminismului). Evolutia descrisa se repeta dupa sablon pretutindeni si am dat exemple. (S-ar putea sa gresesc in ce priveste Spania, unde, probabil, au trecut direct la re-definirea casatoriei, dar poti cu siguranta sa adaugi Olanda la lista.)

Citat:
În prealabil postat de AlinB
Unde sunt aceste studii/statistici? Ar fi de real folos o sursa de incredere.
Gasesti informatie peste tot, dar daca insisti, iata ce am aflat la repezeala:
[color=blue]"The median number of partners for homosexuals is four times higher than for heterosexuals (Whitehead and Whitehead 1999, calculated from Laumann et al 1994)."[/color] si poti citi mai multe aici.
Reply With Quote
Vechi 09.06.2009, 04:11:14
Banned

Implicit

Acelasi citat un pic mai amplu:

[color=blue]"Since homosexuals have greater numbers of partners and breakups, compared with heterosexuals, and since longterm gay male relationships are rarely monagamous, it is hardly surprising if suicide attempts are proportionally greater. The median number of partners for homosexuals is four times higher than for heterosexuals (Whitehead and Whitehead 1999, calculated from Laumann et al 1994)."[/color]
Reply With Quote
Vechi 09.06.2009, 09:36:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Argumentul cu discriminarea pentru a introduce casatoriile homosexuale se poate aplica si acum (la noi) doar ca nu este momentul potrivit pentru politicienii nostri, fara doar si poate imediat dupa urmatoarele alegeri, ca in 4 ani are timp electoratul sa uite "beneficiile" noii guvernari.
Intotdeuna uita.
Reply With Quote
Vechi 09.06.2009, 11:27:36
mihnea45
Guest

Implicit

Citat:
Argumentul cu discriminarea pentru a introduce casatoriile homosexuale se poate aplica si acum (la noi) doar ca nu este momentul potrivit pentru politicienii nostri, fara doar si poate imediat dupa urmatoarele alegeri, ca in 4 ani are timp electoratul sa uite "beneficiile" noii guvernari.
Intotdeuna uita.
Uitarea vine din nepasare,asemeni si luarii atitudinii fata de introducerea actelor cu cip biometric.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Slujirea aproapelui și egalitatea creștină în Biserică" de la Mitropolia Olteniei mihailt Generalitati 0 18.01.2010 16:07:41