Citat:
În prealabil postat de eduardd
Sa inteleg emanuel ca e mai "simplu" sa faci un om eretic (sau oricum iti vine la gura) in mediul acesta virtual...  Interesanta gandire..atunci iata aceasta sunt eu, Jenica. Priveste-ma direct in ochi si fa-ma din nou eretica. Poti?
|
Multumesc Jenica.. Am tot zis ca nu mai postez si sa stie Emanuel ca nu sunt suparat pe el, ci doar mi-e mila de inversunarea lui si ma exaspereaza, si ma seaca de energia de care am nevoie sa fac lucruri mult mai folositoare.
Sa citez sfinti? Am citat deja, sfintii sau martirii inchisorilor, cei care au suferit pt credinta, in general erau ecumenisti, intr-un anumit sens. Eu dupa ei ma iau. Steinhardt de exemplu, care pentru mine a fost un exemplu si un inceput ar multor lucruri bune.
Am postat altundeva cateva motice pentru care nu-mi place antiecumenismul. Le repet imediat aici, doar putin modificate.
Si nu cred ca altceva as mai avea de zis, sper sa ma opreasca ingerul pazitor sa mai intru in discutie cu tine, Emanuel, ca nu duce roada de loc si nu foloseste nimanui.