![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tot raul este inspre bine intru zidire, intru curatare de putregai.... Nu poate decit sa ne bucure acest lucru. http://www.romanialibera.ro/a153007/...rea-cozia.html Iti dai seama ce impact pozitiv va avea asupra credibilitatii bisericii, schimbarea personalului din aceste locuri... toti dezamagitii, in special tinerii care sunt IDEALISTI! vor reveni. |
|
|
|||
|
|||
|
Chiar crezi ca vor fi schimbari?? Ma tem ca nu..
|
|
|
|||
|
|||
|
Fara schimbari suntem mincati de vii!
Acest fenomen va avea efectul bulgarului de zapada si nu opoate duce decit la fragmentare adica Sinodul isi taie craca de sub picioare, si se va pierde increderea. Eu nu cred ca cineva trage sforile din spate nu stiu ce conspiratie...ci este de fapt banul! si puterea lui! combinata cu balcanismul nostru |
|
|
|||
|
|||
|
Iarta-ma jenica daca asa s-a inteles. Eu doar am incercat sa analizez de ce oare il folosim cu asa usurinta cind de fapt nu o facem ci doar OBSERVAM. Am citit cu atentie ce spui, si intradevar nu acuzi pe nimeni ca ar face-o, ci vorbesti de tine :)
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 15:38:47 |
| Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 14:10:38 |
| Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 23:34:34 |
| IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 22:08:35 |
|
|