Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2009, 17:47:34
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
....Nu numai zidurile, nu numai clericii, ci Noi....
Jenica, noi suntem turma, suntem biete oite fara minte prea multa care daca ratacim fara oieri, ce putem face?...si mai ales fara o stina care sa ne protejeze si sa ne tina uniti si protejati de LUPI...

Eu din experienta cred exact invers, ca incepatorii in ale credintei vor avea de cistigat daca vad ca se face curatenie in sinul BISERICII si acesti indivizi sunt trimisi la re-educare in minastiri si mai ales, se pare, la re-INTELGERE si RE- APROFUNDARE a ce inseamna tainele, nu crezi? Nu ca am intelege noi mai bine ce si cum,nu!,.. ca nu stim, insa ACEST LUCRU este ESENTIAL pentru EI si LUCRUL LOR, nu? si cred ca cel mai bun loc de vindecare si redefinire a tainelor pentru cei care imbratiseaza fetiscane in altar(M.Bucium) si vind hirotonii la jurnalisti pe Euro la greu este la minastiri in grajd la vaci , la porci si pe cimp cu oile pentru urmatorii 20 de ani si sunt convins ca mai devreme sau mai tirziu Dumnezeu ii va ierta, insa nu trebuie sa se miste de acolo!, de la greblat balegarul, acolo se va da LUPTA CEA MARE a Mintuirii pentru ei.

Daca marxistii au avut dreptate cu ceva este in expresia: "Munca inobileaza pe om" sintagma care se potriveste de minune si in cele Duhovnicesti!!!! nimic nu se obtine doar printr-o simpla punere de miini...ci cu multa truda si in timp indelungat!!!!!fiinta noastra pacatoasa nu se schimba peste noapte sau in urma DOAR a unui ritual

...pe de alta parte daca o organizatie duhovniceasca este trivializata si ASTFEL este transformata intr-una lumeasca, a banului, atunci acesti lucratori trebuie sa se astepte ca sa fie judecati dupa legi lumesti, nu Sinodale.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35