Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2009, 15:42:32
iuliana21 iuliana21 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

La multi ani tuturor! Dumnezeu sa va dea credinta, sanatate trupeasca si sufleteasca, rabdare si un an mai bun!
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 16:13:35
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliana21 Vezi mesajul
La multi ani tuturor! Dumnezeu sa va dea credinta, sanatate trupeasca si sufleteasca, rabdare si un an mai bun!

Multumim ,si tie iti dorim asemenea,pace sufleteasca,impliniri,bucurii si SANATATE!
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 17:28:19
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Scuza-ma pentru intarziere. Da cred ca regula sta e si in US, nu stiu. Fetele de pe acolo pot spune, curatitul zapezii, iar vara taitul ierbii, ca de nu amenda.
Ce sa faci? Trebuie facute si astea!!!
Ai 24 de ore dupa ce a nins si aici sa cureti,iar acum ninge mereu, azi iar am dat zapada la o parte.
In localitatea unde stau eu nu prea merge lumea pe jos mai ales iarna, asa ca nu ne amendeaza daca e zapada in fata casei. De curatatull zapezii de pe strazi se ocupe cei de la conducerea orasului la fel si cu frunzele toamna. Noi ne curatam in propietatea nostra, si regulile difera de la stat la stat. Daca ai trotuar in fata casei pe unde trece lume trebuie curatat sa nu cada careva ca te da in judecata mai mult cu scopul de a colecta bani de la asigurare. Banii bata-i vina !!!!
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 18:49:49
Banned

Implicit

De cand nu a mai fost o iarna grea ca la americani?Iarna grea si frumoasa,sincer acum as vrea sa locuiesc in America ,pentru iarna asta.La noi se simte incalzirea globala...
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 19:43:10
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
De cand nu a mai fost o iarna grea ca la americani?Iarna grea si frumoasa,sincer acum as vrea sa locuiesc in
America ,pentru iarna asta.La noi se simte incalzirea globala...
Astazi dimineata a fost gheata, toate scolile au fost deschise cu intirziere pina la 2 ore. Cam asa se face pe aici a preventa accidentele si cum spuneam de a da in judecata asigurarile. Iarna are si ea rostul ei stie Dumnezeu de ce ne-a dat si iarna sa mai inchete si mocrobii. Am avut parte de zapada si inca se mai anunta Miercuri storm si se v-or inchide scolile pt toata ziua. TigerAvalo9 eu zic daca iti e dor de zapada sa dai o fuga pina aici sa ma ajuti la zapada.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 19:49:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Astazi dimineata a fost gheata, toate scolile au fost deschise cu intirziere pina la 2 ore. Cam asa se face pe aici a preventa accidentele si cum spuneam de a da in judecata asigurarile. Iarna are si ea rostul ei stie Dumnezeu de ce ne-a dat si iarna sa mai inchete si mocrobii. Am avut parte de zapada si inca se mai anunta Miercuri storm si se v-or inchide scolile pt toata ziua. TigerAvalo9 eu zic daca iti e dor de zapada sa dai o fuga pina aici sa ma ajuti la zapada.

Cu mare placere,eu nu ma dezlipesc de America,s-ar putea sa nu ma mai intorc inapoi,ador USA si Anglia,istoria si obiceiurile lor.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 21:52:12
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Implicit

La multi ani tuturor!....o viata frumoasa si plina de bucurii ....sanatate si pace sufleteasca...
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 22:40:26
antoniap
Guest

Implicit

La multi ani tuturor!

Indiferent unde petrec Revelionul, la ora 24, iau putina Agheasma la si apoi gust din sampanie. Pentru a evita discutiile, ma conformez partial si continuu sa ma rog in taina. Petrec Revelionul de obicei in familie.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 23:11:47
micalia micalia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.07.2008
Locație: Bucuresti
Smile La multi ani!

Eu mi-am petrecut noaptea dintre ani la Manastirea Putna. A fost minunat! Nu am cuvinte sa exprim bucuria pe care am trait-o acolo! Slujbele, peisajul, totul a fost extraordinar!
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 23:29:42
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
De cand nu a mai fost o iarna grea ca la americani?Iarna grea si frumoasa,sincer acum as vrea sa locuiesc in America ,pentru iarna asta.La noi se simte incalzirea globala...
Eu nu as spune -- de peste 3 saptamani la noi la Suceava temperatura este sub 0. Adica de obicei -- -7, -8, -15 chiar. Plus zapada multa. Nu prea vad eu unde e incalzirea asta globala. :D

Imi aduc aminte ca anul trecut pe vremea asta in ianuarie aterizam in America. Eu eram infofolita bine venind din Romania -- geaca de iarna, fular, bocanci, plus o raceala buna. Si cand ies din aeroport -- surpriza, erau aproape 20 de grade celsius, si oameni in tricou cu maneca scurta. :D Asta intr-un oras unde iarna e cam ca pe aici in Bucovina. De obicei. :D
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox Persoana Botezul 33 01.10.2014 15:58:28
Cum ar trebui sa fie un crestin? Daniel777 Spiritualitatea ortodoxa 80 11.08.2011 18:30:32
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? lacrimi Din Noul Testament 18 24.09.2010 07:18:50
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14