Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2009, 19:43:10
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
De cand nu a mai fost o iarna grea ca la americani?Iarna grea si frumoasa,sincer acum as vrea sa locuiesc in
America ,pentru iarna asta.La noi se simte incalzirea globala...
Astazi dimineata a fost gheata, toate scolile au fost deschise cu intirziere pina la 2 ore. Cam asa se face pe aici a preventa accidentele si cum spuneam de a da in judecata asigurarile. Iarna are si ea rostul ei stie Dumnezeu de ce ne-a dat si iarna sa mai inchete si mocrobii. Am avut parte de zapada si inca se mai anunta Miercuri storm si se v-or inchide scolile pt toata ziua. TigerAvalo9 eu zic daca iti e dor de zapada sa dai o fuga pina aici sa ma ajuti la zapada.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 19:49:21
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Astazi dimineata a fost gheata, toate scolile au fost deschise cu intirziere pina la 2 ore. Cam asa se face pe aici a preventa accidentele si cum spuneam de a da in judecata asigurarile. Iarna are si ea rostul ei stie Dumnezeu de ce ne-a dat si iarna sa mai inchete si mocrobii. Am avut parte de zapada si inca se mai anunta Miercuri storm si se v-or inchide scolile pt toata ziua. TigerAvalo9 eu zic daca iti e dor de zapada sa dai o fuga pina aici sa ma ajuti la zapada.

Cu mare placere,eu nu ma dezlipesc de America,s-ar putea sa nu ma mai intorc inapoi,ador USA si Anglia,istoria si obiceiurile lor.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 21:52:12
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Implicit

La multi ani tuturor!....o viata frumoasa si plina de bucurii ....sanatate si pace sufleteasca...
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 22:40:26
antoniap
Guest

Implicit

La multi ani tuturor!

Indiferent unde petrec Revelionul, la ora 24, iau putina Agheasma la si apoi gust din sampanie. Pentru a evita discutiile, ma conformez partial si continuu sa ma rog in taina. Petrec Revelionul de obicei in familie.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 23:11:47
micalia micalia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.07.2008
Locație: Bucuresti
Smile La multi ani!

Eu mi-am petrecut noaptea dintre ani la Manastirea Putna. A fost minunat! Nu am cuvinte sa exprim bucuria pe care am trait-o acolo! Slujbele, peisajul, totul a fost extraordinar!
Reply With Quote
Vechi 06.01.2009, 06:03:06
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:

Sau aici vino, hai ca e dea zapada de curatat ca ai sa plangi la urma sa mergi acasa la tine .
Esti invitat de onoare!
Apropo: care e situatia cu vizele acuma ca Romania e in Europa Unita? Ar trebui s ate pui pe avion si sa zbori aici pentru 3 ori 6 luni fara probleme. Mai cer astia viza?
Vechi 07.01.2009, 17:17:58
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Sau aici vino, hai ca e dea zapada de curatat ca ai sa plangi la urma sa mergi acasa la tine .
Esti invitat de onoare!
Apropo: care e situatia cu vizele acuma ca Romania e in Europa Unita? Ar trebui s ate pui pe avion si sa zbori aici pentru 3 ori 6 luni fara probleme. Mai cer astia viza?
Nina mesajul asta era pentru TigerAvalo9 care doreste zapada, eu nu am ideie cum e cu viza din Rom.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2009, 19:27:37
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
Nina mesajul asta era pentru TigerAvalo9 care doreste zapada, eu nu am ideie cum e cu viza din Rom.

Da, scuza-ma de confuzie!!!!!!!
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox Persoana Botezul 33 01.10.2014 15:58:28
Cum ar trebui sa fie un crestin? Daniel777 Spiritualitatea ortodoxa 80 11.08.2011 18:30:32
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? lacrimi Din Noul Testament 18 24.09.2010 07:18:50
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14