![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu mare placere,eu nu ma dezlipesc de America,s-ar putea sa nu ma mai intorc inapoi,ador USA si Anglia,istoria si obiceiurile lor. |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani tuturor!....o viata frumoasa si plina de bucurii ....sanatate si pace sufleteasca...
Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani tuturor!
Indiferent unde petrec Revelionul, la ora 24, iau putina Agheasma la si apoi gust din sampanie. Pentru a evita discutiile, ma conformez partial si continuu sa ma rog in taina. Petrec Revelionul de obicei in familie. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu mi-am petrecut noaptea dintre ani la Manastirea Putna. A fost minunat! Nu am cuvinte sa exprim bucuria pe care am trait-o acolo! Slujbele, peisajul, totul a fost extraordinar!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau aici vino, hai ca e dea zapada de curatat ca ai sa plangi la urma sa mergi acasa la tine ![]() Esti invitat de onoare! Apropo: care e situatia cu vizele acuma ca Romania e in Europa Unita? Ar trebui s ate pui pe avion si sa zbori aici pentru 3 ori 6 luni fara probleme. Mai cer astia viza? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, scuza-ma de confuzie!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox | Persoana | Botezul | 33 | 01.10.2014 15:58:28 |
Cum ar trebui sa fie un crestin? | Daniel777 | Spiritualitatea ortodoxa | 80 | 11.08.2011 18:30:32 |
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? | lacrimi | Din Noul Testament | 18 | 24.09.2010 07:18:50 |
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 11:00:14 |
|