Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2008, 20:42:41
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Frumoasa urare mai ales ca aici unde sint ninge de numa numa ,nu stiu cum oi ajunge acasa apoi diseara la un resturant romanesc unde ne v-om intalni multi romani. Eu intentionez sa stau pina dupa 12 apoi sa merg acasa si dimineata sa fiu la slujba cu grecii unde sint multi Vasilie Vasiliki si eu Vasilica.
An nou fericit va doresc la toti pe linia asta si numai la toti cu numele Vasile.

Doamne ajuta
Tie , celei ce porti numele Marelui Sfant Vasile, draga Vasilica, iti doresc de ziua ta multa sanatate, bucurii , impreuna cu cei dragi ai tai!La multi ani!Te imbratisez, cu drag, Georgeta Balla.
P.S.Si copiii mei sunt peste hotare, departe , in Canada.E trist pentru noi , parintii ramasi in tara.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va aiba in paza Sa!
Vechi 31.12.2008, 22:34:04
Anca-Miha
Guest

Implicit La multi ani!

Tuturor un calduros LA MULTI ANI 2009!
SA DEA DOMNUL CA PACEA SA SE SALASLUIASCA IN INIMILE NOASTRE! MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!
Reply With Quote
Vechi 31.12.2008, 22:46:53
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Multumesc Tiger,
Dar aici e atata zapada ca nu-mi mai doresc sincera sa fiu. Este 20 cm si a facut un frig de -50 pentru 2 saptamani.
Acum se face plaja, ca e doar -11.
E si o lege sa cureti zapada ca daca nu platesti amenda, deci sigur eu nu mai vreau fulgi de zapada.
Dar doresc tuturor celor ce nu au zapada anul asta!!!!!!!
:D Da, imi aduc aminte de legea asta -- platesti amenda daca nu cureti zapada in 24 de ore de la incetarea ninsorii, desi asta era in US. :D

Acum sunt -11 grade la Suceava, si peste un ceas ne vom indrepta spre biserica. Imi aduc aminte ca acum cativa ani cand am mers prima data in noaptea de Anul Nou la biserica ma gandeam ca vor fi foarte, foarte putini oameni. Cand colo, in fiecare an biserica e arhiplina. :0

La multi ani cu bine la toata lumea si fie ca dorintele cele bune sa vi se implineasca!
Reply With Quote
Vechi 31.12.2008, 22:53:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
:D Da, imi aduc aminte de legea asta -- platesti amenda daca nu cureti zapada in 24 de ore de la incetarea ninsorii, desi asta era in US. :D

Acum sunt -11 grade la Suceava, si peste un ceas ne vom indrepta spre biserica. Imi aduc aminte ca acum cativa ani cand am mers prima data in noaptea de Anul Nou la biserica ma gandeam ca vor fi foarte, foarte putini oameni. Cand colo, in fiecare an biserica e arhiplina. :0

La multi ani cu bine la toata lumea si fie ca dorintele cele bune sa vi se implineasca!
Sa fi binecuvantata Cristina si inca odata iertare pentru gafa fata de tine. La multi ani !
Vechi 31.12.2008, 23:59:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit La multi ani 2009 !

La multi ani iubiti frati intru credinta Ortodoxa . Un An Nou mai bun in toate, sanatate, bucurii si spor duhovnicesc, ca toate ce le facem sa fie spre mantuirea noastra !
Vechi 01.01.2009, 03:14:49
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Bine v-am gasit in anul 2009,an in care sper sa fim mai buni cu toti,sa fim mai fericiti,sa fim mai impliniti ,mai credinciosi,mai linistiti sufletesti si ma SANATOSI.LA MULTI ANI!!!
Reply With Quote
Vechi 01.01.2009, 09:24:56
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit An nou fericit.

Citat:
În prealabil postat de laraG Vezi mesajul
Tie , celei ce porti numele Marelui Sfant Vasile, draga Vasilica, iti doresc de ziua ta multa sanatate, bucurii , impreuna cu cei dragi ai tai!La multi ani!Te imbratisez, cu drag, Georgeta Balla.
P.S.Si copiii mei sunt peste hotare, departe , in Canada.E trist pentru noi , parintii ramasi in tara.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va aiba in paza Sa!
Multumesc de urare, chiar acum am venit acasa de la intilnirea cu fratii mei romani si nu pot sa dorm citeva ore ca dimineata sa pot participa la slulba asa de mult draga mie de ziua Sfantului Vasile.
An nou fericit.
Vasilica
Reply With Quote
Vechi 01.01.2009, 11:38:52
nede_mar's Avatar
nede_mar nede_mar is offline
Member

Data înregistrării: 25.08.2008
Implicit La multi anii!

Pentru toti crestini care isi sarbatoresc astazi ziua numelui,si pentru toti ceilalti un calduros "LA MULTI ANI!Fie ca anul care tocmai a sosit sa va aduca multa sanatate fericire, pace si liniste sufleteasca , necazurile si grijile sa stea departe de voi, iar langa voi sa fie dragostea, bunastarea si tot ce va doriti!
Reply With Quote
Vechi 01.01.2009, 13:04:15
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit LA multi ani!!

La multi ani draga noastra Vasilica(Hartford) sa ne traiesti intru multi si buni ani!!!!.. aceleasi urari si ptr toti colegii nostri de forum care isi serbeaza ziua numelui
Reply With Quote
Vechi 01.01.2009, 13:09:28
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Fie ca in aceasta mare zi de 1 ianuarie, Sfantul Vasile cel Mare, cu puternicele sale rugaciuni, sa ajute tuturor, intru sanatate multa (trupeasca si sufleteasca) si bucurie duhovniceasca.AMIN
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox Persoana Botezul 33 01.10.2014 15:58:28
Cum ar trebui sa fie un crestin? Daniel777 Spiritualitatea ortodoxa 80 11.08.2011 18:30:32
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? lacrimi Din Noul Testament 18 24.09.2010 07:18:50
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14