![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S.Si copiii mei sunt peste hotare, departe , in Canada.E trist pentru noi , parintii ramasi in tara.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va aiba in paza Sa!
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Tuturor un calduros LA MULTI ANI 2009!
SA DEA DOMNUL CA PACEA SA SE SALASLUIASCA IN INIMILE NOASTRE! MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum sunt -11 grade la Suceava, si peste un ceas ne vom indrepta spre biserica. Imi aduc aminte ca acum cativa ani cand am mers prima data in noaptea de Anul Nou la biserica ma gandeam ca vor fi foarte, foarte putini oameni. Cand colo, in fiecare an biserica e arhiplina. :0 La multi ani cu bine la toata lumea si fie ca dorintele cele bune sa vi se implineasca! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani iubiti frati intru credinta Ortodoxa . Un An Nou mai bun in toate, sanatate, bucurii si spor duhovnicesc, ca toate ce le facem sa fie spre mantuirea noastra !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Bine v-am gasit in anul 2009,an in care sper sa fim mai buni cu toti,sa fim mai fericiti,sa fim mai impliniti ,mai credinciosi,mai linistiti sufletesti si ma SANATOSI.LA MULTI ANI!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
An nou fericit. Vasilica |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru toti crestini care isi sarbatoresc astazi ziua numelui,si pentru toti ceilalti un calduros "LA MULTI ANI!Fie ca anul care tocmai a sosit sa va aduca multa sanatate fericire, pace si liniste sufleteasca , necazurile si grijile sa stea departe de voi, iar langa voi sa fie dragostea, bunastarea si tot ce va doriti!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani draga noastra Vasilica(Hartford) sa ne traiesti intru multi si buni ani!!!!.. aceleasi urari si ptr toti colegii nostri de forum care isi serbeaza ziua numelui
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Fie ca in aceasta mare zi de 1 ianuarie, Sfantul Vasile cel Mare, cu puternicele sale rugaciuni, sa ajute tuturor, intru sanatate multa (trupeasca si sufleteasca) si bucurie duhovniceasca.AMIN |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox | Persoana | Botezul | 33 | 01.10.2014 15:58:28 |
Cum ar trebui sa fie un crestin? | Daniel777 | Spiritualitatea ortodoxa | 80 | 11.08.2011 18:30:32 |
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? | lacrimi | Din Noul Testament | 18 | 24.09.2010 07:18:50 |
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 11:00:14 |
|