![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu L-am vazut inca. Stiu ca exista, sper sa-L vad si eu, sper sa am si eu parte de bucuriile ce mi le-ar oferi. O sa incerc sa-I fac voia. Deci scrierile sunt ale oamenilor dar sunt scrise cu ajutorul Duhului Sfant? Hm. Am incercat de multeeeee ori sa citesc Biblia, dar mi se pare asa greoaie ca limbaj, n-ai idee. Nu inteleg nimic. |
|
|
|||
|
|||
|
Loryb, incepe nu Noul Testament; e mai usor de citit si de inteles.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apropo de asta,imi poti recomanda si mie ,o sursa pe internet ,sau un sfat,orice,despre cum sa citesc Biblia,adica cu ce sa incep ,ce este mai important ,de ce ,cum ,care,unde ,intelegi tu.Multumesc mult,multa sanatate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu as incepe cu Noul Testament, caci e in vigoare acum. Noul Testament nu anuleaza Vechiul Testament, ci il ridica la alte valente, prin adaugarea dragostei. Deci Iisus Hristos asta ne-a adus: DRAGOSTEA pe o trapta foarte inalta, caci porunca este a ne iubi si dusmanii. Dar am observat ca scrii despre ceea ce stii, nu despre ce nu stii; deci banuiesc ca nu esti tocmai novice. Imi plac raspunsurile pe care le dai; precum si temerile in privinta vremurilor celor de pe urma, caci sunt reale. Trebuie intr-adevar sa fim cu ochii in patru, cand antihristul si slugile lui vor face semne din cer si vor pacali pe multi. Pentru asta trebuie sa tinem permanent legatura cu Iisus Hristos. Doamne ajuta. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
*Scuze ca mai mananc cate o litera, pe ici pe colo, dar intelegi tu, ca doar esti romanca d'anoastra.)
|
|||
|
|||
|
Tiger, cand am scris "sa-L vada pe Dumnezeu" era de fapt un fel de-a spune. Stiu ca nimeni nu L-a vazut,dar nici prin cap nu imi trece sa vorbesc iar despre aceasta tema, mai ales pe acest forum. Este ideea pe care incerc din rasputeri s-o alung din capul meu, adica "nimeni nu L-a vazut, deci ....." intelegi restul.
Cristi si Anca, Biblia mi se pare de neinteles in acest moment. Am luat-o si pe idei principale, si pe capitole, si din VT si din NT. Nu mai spun ca de fapt nu-mi place sa citesc nimic si ca Biblia are o grosime mult prea mare, si scrisul e mic si limbajul ala ma termina. Prefer sa citesc explicatii si apoi pasajele, bineinteles explicatii ortodoxe, nu de alt neam. P.S. Sugerez un buton "Edit". Este nevoie de aceasta facilitate la un forum. |
|
|
|||
|
|||
|
Chiar este nevoie de un buton edit,de multe ori am observat multe greseli in mesajele mele si nu am putut sa le corectez.O seara buna tuturor si multa sanatate.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| 121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 14:43:48 |
| Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 15 | 20.04.2011 16:51:44 |
| sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 17:53:57 |
| Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 23:04:53 |
|
|