![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul care vrea sa cunoasca ,sa creada in Dumnezeu,sa vrea sa se apropie de Dumnezeu pana acum fiind departe tare,citeste,intreaba,invata ,nu vine pe site si incepe sa afirme niste lucruri cum ca nu e adevarat ,aberati nu stiu ce,deci e o bucurie pentru noi sa auzim ca vrei sa te apropii de Dumnezeu dar mai sunt si unii oameni care nu cred si vin sa ne demonstreze noua ca nu cred,asta inseamna rautate ,gand rau.Multa sanatate loryb. |
|
||||
|
||||
![]()
"Sa nu avem incredere in noi insine. Increderea in sine este o mare piedica pentru venirea in noi a harului dumnezeiesc. Incredere deplina sa avem numai in Dumnezeu. Iar atunci cand noi le incredintam pe toate Acestuia, Dumnezeu se obliga sa ne ajute"( Parintele Paise Aghioritul).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne rugam, ca bunul Dumnezeu sa-si faca vazuta lucrarea Sa si in aproapele nostru.
Si sa nu ne uite nici pe noi, pacatosii, trecatori prin aceasta lume. Doar Dumnezeu stie ce vas avem fiecare si ce vrea El sa faca cu noi. |
|
||||
|
||||
![]()
Ecumenismul prin lucrarile sale este antiortodox, antibisericesc si apostatic, pregatind venirea lui Antihrist. Iar amagitorii care lupta dinlauntru Biserica Ortodoxa sunt ortodocsii ecumenisti care se impotrivesc invataturilor Sfintilor Apostoli si predaniilor Sfintilor Parinti, caci "Cei ce sunt Biserica Lui Hristos apartin adevarului, iar cati nu apartin adevarului, nu sunt nici in Biserica Domnului nostru Iisus Hristos. "
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite loryb,are alte teorii pentru crestin si credinta .Si stiintific si religios se apropie un sfarsit al lumii.Este de necrezut ca o sa traim vesnic si peste miliarde de ani Pamantul tot acelasi va fi .Intreaba care e logica ,care e scopul,de ce Dumnezeu vrea sa sfarseasca acest Pamant,pentru ca daca te uiti peste tot globul,vezi cum creatia lui Dumnezeu,care la inceput era miraculoasa si implinita acum este plina de pacat,oamenii sunt buni? credinciosi totii? Exista oameni care batjocoresc pe Dumnezeu ,care rad,fac glume ,am vazut pe youtube un videoclip cu Mantuitorul Iisus fiind un om care dansa si canta pop pe nu stiu care melodie,bataie de joc,smecheria,intreceri in mafie,miliardari ,varsari de sange,razboaie,crime,indiferenta,vedeti si voi respectul unde este in lumea asta fata de cei mari pe strada,la scoala,in tramvai etc.Peste vreo 20 de ani probabil va fi mai rau ,mai multa ura .Daca totul era bine si frumos,totul era curat ,omul traia in armonie nu mai era sfarsit .Eu ,zic un lucru banal si ipocrit ,daca as fi marele si bunul Dumnezeu( niciodata nu mi-as dori sa fiu si nu ma pot compara cu El,eu sunt un nimic , o suflare pe langa El)as termina cu Pamantul de mult..Vazand ce au ajuns oamenii ce au ajuns mintile oamenilor ,ce a ajuns planeta ,un sfarsit ar fi vital.Nu exista om fara multe pacate,nu cred ca exista om care sa nu fi facut 3 greseli majore in viata,care sa nu fi calcat stramb..in ziua de azi nu mai exista nimic.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok, cred ca inteleg ambele puncte de vedere. Si a lui Silvestar si al tau. Ea crede intr-un Dumnezeu care prin mare mila Sa nu-Si va distruge propria creatie. Tu crezi intr-un Dumnezeu Care, ajuns la capatul rabdarilor datorita greselilor fara sfarsit a propriei creatii, o va distruge.
Foarte interesante idei, drept sa spun. Si eu cu cine votez? :))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pe Vadim Tudor!!!!!! Probabil Silverstar crede ca Dumnezeu accepta toate batjocoririle si toate pacatele omului pentru ca are mila ,hai sa radem ,sa nu crede,sa facem misto ,pentru ca Dumnezeu are mila si ne va ierta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Loryb, incearca sa aduni putina cunoastere, caci nu-ti poti face o imagine doar citind ceea ce se posteaza. Sunt multe articole pe prima pagina a acestui site si carti ortodoxe. altfel ajungi sa crezi ceea ce ti se pare tie logic, dar care poate nici macar nu corespunde adevarului.
Noi, ca ortodocsi, credem in logica lui Dumnezeu, nu a noastra, caci cu logica noastra putem gresi foarte tare. Deci citeste, inainte sa te hotarasti cui sa dai crezare. Unii se vor atat de buni, incat ai putea crede ca sunt mai buni decat Dumnezeu, ceea ce este absurd. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 13:43:48 |
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 15 | 20.04.2011 15:51:44 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|