![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pavel NU s-a razgandit cu privire la altceva decat la modul sau de viata si de credinta incompleta (caci in acelasi Dumnezeu Tatal credea si el inainte de convertire !!). Daca Pavel se "razgandeste" de la o epistola la alta, de fapt Dumnezeu se razgandeste (caci Hriostos e autorul Scripturilor, iar Pavel si apostolii si proorocii sunt doar organele umane prin care Scriptura a fost data oamenilor) si ajungem acolo unde v-am spus : ca de fapt nu e nici un Dumnezeu. La al cui nivel inalt se duc discutii pentru hirotonirea femeii in Biserica ortodoxa ??? La nivelul marilor loje masonice ? Al cluburilor feministe ? Daca totusi se ajunge la asa ceva, atunci nu va mai exista nici o Ortodoxie, ci doar o secta in noianul de secte. |
|
|||
|
|||
![]()
Adriana e la cel mai inalt nivel al ortodoxiei,va intrece si pe Sfintii Parinti,si pe Apostoli in intelepciune...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kandia,nu e usor sa lupti cu prejudecatile,Adriana lupta si e normal sa ia si bobarnace...
Daca 2000 de ani oamenii nu au inteles ,cum te astepti sa inteleaga acuma ? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu de ce, Kandia, ti se pare si tie o rautate, nu am jucat decat in defensiva, fara atac la persoana ci la ideie. Acum daca i s-a parut ca am insultat-o pe ea si nu ideea, este cu putinta sa-mi cer scuze, dar nu pentru credinta mea ci pentru modul de abordare.
Nu pot apleca urechea la ceva ce contravine credintei ortodoxe. E un forum de discutie si fraza "imboldul celui care cedeaza primul" nu-si are rostul si asta poate fi invocat drept rautate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceia nu mai sunt preoti ortodocsi,ci eretici...Parerea intunecatei mele minti ,plina de prejudecati .....
|
|
||||
|
||||
![]()
Adriana, trebuie sa intelegi ca sunt cazuri izolate, sunt si mari ierarhi care o dau rau de tot cu bata in balta.
Idei de genul duc la dezbinare... Biserica nu trebuie modernizata, sa ramana asa cum este.
|
|||
|
|||
![]()
Sfintii care au introdus in Ortodoxie dogme pe care apostolii nu le-au formulat, au fost mai intelepti decat apostolii? Puteti intelege ca cel care are intelepciunea este Duhul Sfant si el da toate la vremea potrivita servindu-se de oamenii care traiesc in acele vremuri? Fara ca asta sa insemne ca sunt mai destepti ca cei dinaintea lor, ci inseamna doar ca Duhul Sfant este intelept ca sa dea toate la vremea lor, in functie de cum sunt oamenii pregatiti sa primeasca?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca Duhul Safnt care conduce biserica prin ierarhi, stie mai bine ce are de facut. Biserica s-a schimbat mereu de la infiintarea ei, si o sa se schimbe in continuare dupa cum va dori Dumnezeu prin Duhul Sfant. Trebuie sa va obisnuiti cu idea...
|
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|