![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: ai facut referire la Fapte capitolul 10. Acei cetateni romani au inceput sa vorbesca in limbi, in timp ce apostolul Petru vorbea despre Hristos acestora (sa nu uitam ca Petru a avut anterior o viziune care insemna primirea neamurilor la crestinism), ca o dovada ca si nemurile au fost alese pentru a deveni crestini, "că Dumnezeu nu este părtinitor. Ci, în orice neam, cel ce se teme de El și face dreptate este primit de El." cum bine spune Biblia
|
|||
|
|||
![]() Citat:
terminati cu fantasmele astea, o parte a dobrogei facea parte din lumea elenistica, acolo si numai acolo s-a propovaduit, grecilor si iudeilor de cultura greaca, precum saul. cred ca dacii habar n-aveau ca exista asa ceva, o intindere imensa de apa careia noi ii zicem astazi mare... ![]()
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Sau, daca ai tu vreun document, pune-l aici sa vedem si noi descoperirea istorica epocala, pe care o ai. Citat:
Asa cum au facut TOTI misionarii din secolul I pana in secolul al XXI-lea: invatand limba bastinasilor. Citat:
Nici vorba. Nu exista niciun document care sa ateste ca cineva, oricine, a predicat Evanghelia si a invatat viata crestina pe vreun om sau vreo comunitate, prin vorbirea in alte limbi. Nu doar ca Istoria NU iti sustine teoria, dar Biblia iti spune complet altceva. Vezi ca daca vei studia Biblia, acolo scrie exact pentru ce era si este necesara vorbirea in alte imbi. Citat:
1. Acum lucrurile s-au schimbat, tehnologia a avansat insa de Google Translate nu are nici zece ani. Timp de o mie de ani inainte de Google Translate, Biserica Ortodoxa a facut misiune prin vorbirea in limbi? 2. Comunicarea se face la fel ca acum 2000 de ani. Eu invat limba ta sau tu pe a mea. 3. Daca premisele sunt false, concluzia este falsa. Citat:
Imi cam place chestia asta dar eu nu as fi indraznit sa o spun. Printre altele, pentru ca nu o cred. |
|
|||
|
|||
![]()
pai, daca zice ca andrei a vazut vreun dac in dobrogea bate campii.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire Last edited by stefan florin; 26.01.2018 at 09:21:54. |
|
||||
|
||||
![]()
pai monumentul Tropaeum Traiani de la Adamclisi (Doblogea) pentru ce a fost ridicat acolo? Ce comemoreaza el? Un razboi dintre doua triburi din Australia?
|
|||
|
|||
![]()
E un dar de la Dumnezeu.
Citeste-o in fiecare zi! Citat:
Biblia, documentul pe care il ai in casa, nu spune. Citat:
S-au folosit in toate veacurile. La fel cum a fost necesara Bisericii din secolul I, vorbirea in limbi este necesara si Bisericii din secolul al XXI-lea. Nu avem niciun motiv logic, istoric sau biblic, cum ca aceasta ar fi incetat. Citat:
Pacat ca nu avem niciun document istoric care sa ateste asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() toti barbarii astia au atacat provincia romana moesia si au pierdut. romanii, ca orice popor civilizat nu-si omorau oamenii ca sa-i trimita in raiul zeilor lor ci construiau temple ca sa-si cinsteasca victoriile. dacii n-aveau nicio treaba cu dobrogea, poate furau si de pe acolo ca asta stiau sa faca, insa au existat sute de triburi trace, aproximativ 500, numai noi suntem in stare sa-i numim daci sau geti pe orice traci daca ne convine.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire Last edited by stefan florin; 26.01.2018 at 11:18:53. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|