![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Il rog pe PT sa traduca bolborosirile fratilor sai din clipul de mai jos.
Sunt 2 pastori care "vorbesc" simultan in limbi.... https://www.youtube.com/watch?v=N0-dfjtkxW0 Ce fac oamenii aia nu are nici o treaba cu nici o limba vorbita. Sunt cateva consoane si cateva vocane, un numar foarte limitat de silabe. Jenant si ridicol. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa ce Palama va traduce ce spun fratii lui din clipul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=Z8g1YFlBX1Y In mod special este un preot imbracat in rosu. Sunt interesat cum se numeste ritualul pe care-l face incepand de la secunda 0:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema e cam in felul urmator: ce faceti voi este oficial si norma, iar ce ai aratat tu este exceptie si neregula. Stil sectar: compari mere cu pere pana iti iese tie bine la socoteala. Nu prea te duce .... ai un mod foarte primitiv de a raspunde. Fara caracter, fara o demnitate personala, asa, de jos. Ce este in clipul aratat de mine este OFICIAL, NORMA in cultul penticostal. Da, sunt 2 preoti de ai vostri care in amvon BOLBOROSESC. Ce ai aratat tu este o neregula si o exceptie, o abatere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exact asa faci. Citat:
In plus, mai si minti, cu nerusinare. Citat:
Insa in opinia mea, in ceea ce priveste biserica, oficial este doar ceea ce se sustine in documente oficiale. Sau ceea ce declara oficialitatile centrale sau purtatorul de cuvant al cultului. Ca un preot spune ca-i ok sa "deschizi cartea", ca un altul afirma ca Sinodul din Creta e Talharesc, alea-s opiniile lui, prietene. NU e normativ. Si nici oficial. Daca ai onestitate intelectuala, aplici oricarui cult ceea ce aplici si cultului tau. E clar ca tu ai, insa, alte calitati... Last edited by Penticostalul Traditional; 08.01.2018 at 16:38:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La noi preotii citesc rugaciuni in fata multimii. Lucru dovedit si cunoscut. La voi pastorii bolboresc in fata multimii si impreuna cu multiminea. Lucru dovedit si cunoscut. Ambele sunt practici oficiale recunoscute in ambele culte. La noi nu se practica artele martiale, chestia respectiva aratata de tine este o abatere condamnata si de invatatura noastra si este ceva absolut exceptional ca intamplare. Si la voi se mai bat stai linistit... Sa imi spui ca abaterea si delictul este "NORMA" inseamna PROSTIE. Nu am cum sa spun altceva. Asta e nivelul tau intelectual, nu reusesti sa treci peste nivelul asta orice eforturi am face noi, un forum intreg. Comportamentul respectiv este definit la noi in Biserica drept delict, abatere si se sanctioneaza. Preotii NU fac asa ceva. DELICT != NORMA Si apoi vii si imi compari un delict cu o norma - cu un comportament implicit. Si imi spui ca de fapt e acelasi lucru si tipi in gura de sarpe ca te discriminez. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La voi preotii fac vrajitorie "deschizand Cartea". Lucru dovedit si cunoscut. Ambele sunt practici oficiale recunoscute in ambele culte. Mai vrei discutii d"astea aiurite, marca Palama? Chiar nu pricepi ca in Biserica Penticostala exista pastori care vorbesc public in limbi fara talmacire si ca in Biserica Ortodoxa exista preoti care "deschid cartea", insa si unii si altii fac aceste lucruri fara sa aiba binecuvantarea cultului lor si fara ca aceasta sa fie doctrina oficiala a cultului? Last edited by Penticostalul Traditional; 09.01.2018 at 10:18:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La noi "deschiderea cartii" este considerata ABATERE SI DELICT de catre intreaga ierarhie, nu exista asa ceva in Biserica. Cum poti sa compari un DELICT dintr-un cult cu o NORMA din altul ??? La voi pastorii bolborosesc, lucru considera "manifestare a duhului", bolborosirea se face de catre pastori si de catre credinciosi, este o practica binecunoscuta si asumata de catre toti. Acum imi zici ca nu faceti asta. Ai un tupeu maxim si nesimtit sa compari o abatere de la noi cu ceva ce este norma si oficial la voi. Este o nesimtire maxima din partea ta modul asta de a judeca, de fapt asta te-a adus in halul in care esti. Tu ca om esti dezechilibrat cu totul in special la nivelul logicii elementare care este cu totul inafara normelor de bun simt si echilibru. Domnule, tu ai nevoie in primul rand sa-ti asezi mintile la locul lor si abia apoi sa incepi sa citesti ceva din Scriptura. Sa-ti fie rusine ! Eu te-as scoate de pe forum pentru motiv de dezechilibru maxim nu pentru altceva, nu avem nevoie de asa ceva intre noi, ne molipsim si noi de duhul asta... si de alte duhuri necurate care vin de la tine. Last edited by gpalama; 09.01.2018 at 12:06:43. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|