![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ne-a invatat dumnezeiescul Pavel. Citat:
Dupa cum spune Scriptura. |
|
|||
|
|||
![]()
Treaba lui, am intervenit din alte considerente, alea cu ecumenismul. Te doare capul!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu! "Vorbirea în limbi" a fost o necesitate în Biserica primară, dar apoi a dispărut pentru că nu mai era necesară, aducea tulburare în spațiul duhohovnicesc. Tradiția Bisericii încet și-a cosolidat trăirea pe folosul rugăciunii minții/inimii. Dar cum voi nu sunteți străini de Tradiția Bisericii nu cunoașteți acest tip de rugăciune. Păcat că nu vrei să pricepi că Biserica a trecut prin toate câte le tot invocați voi, le-a experimentat și a ales ceea ce este mai potrivit pentru mântuirea omului.
Last edited by simpllu; 15.01.2018 at 17:03:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai ales, rugaciunea in duhul, prin care un credincios se zideste pe sine insusi, graieste taine si aduce cele mai alese multumiri lui Domnezeu? |
|
|||
|
|||
![]()
Penti, nu rupe din cotext, citește TOT ce am scris și lasă șiretlicurile cu care te ocupi. Repet, am intervenit doar pentru acuzele de "ecumenism".
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu suntem straini de ea, ai dreptate, insa acceptam doar ceea ce e in conformitate cu Invatatura Apostolica.
Citat:
Abordarea paulina a fost alta. El NU a oprit vorbirea in alte limbi. Ci a pus-o in randuiala si a incurajat-o. Daca era folosita corect, Apostolul isi dorea ca toti credinciosii sa vorbeasca in alte limbi. "Aș dori ca toți să vorbiți în alte limbi" scria Pavel. Last edited by Penticostalul Traditional; 15.01.2018 at 18:44:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi tu accepți numai interpretările trunchiate care dau bine cu practica ta, nu ceea ce explică Părintele Zaharia din Invățatura Apostolică. Sincer, nu am de gând să intrăm într-o polemică - deja îți expui învățătura trunchiată, deși te prefaci ca fiind absorbit de marele teolog ortodox. Ți-am arătat ceea ce era de vazut.
|
|
|||
|
|||
![]()
O, NU cred ca era de vazut doar ceea ce ai aratat tu.
Omul a mai spus multe alte chestiuni nespus de valoroase si adevarate. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, cum spui tu. Succes!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma prefac, chiar sunt. Tipul este unul dintre putinii teologi ortodocsi care scriu avizat despre vorbirea in limbi.
Pacea Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|