![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La noi preotii citesc rugaciuni in fata multimii. Lucru dovedit si cunoscut. La voi pastorii bolboresc in fata multimii si impreuna cu multiminea. Lucru dovedit si cunoscut. Ambele sunt practici oficiale recunoscute in ambele culte. La noi nu se practica artele martiale, chestia respectiva aratata de tine este o abatere condamnata si de invatatura noastra si este ceva absolut exceptional ca intamplare. Si la voi se mai bat stai linistit... Sa imi spui ca abaterea si delictul este "NORMA" inseamna PROSTIE. Nu am cum sa spun altceva. Asta e nivelul tau intelectual, nu reusesti sa treci peste nivelul asta orice eforturi am face noi, un forum intreg. Comportamentul respectiv este definit la noi in Biserica drept delict, abatere si se sanctioneaza. Preotii NU fac asa ceva. DELICT != NORMA Si apoi vii si imi compari un delict cu o norma - cu un comportament implicit. Si imi spui ca de fapt e acelasi lucru si tipi in gura de sarpe ca te discriminez. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|