![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sfintii nu au fost extraterestri ci oameni ai lui Dumnezeu care au trait pe pamant si au avut vecini cumsecade. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Oricum, nu aveți Har. Pt. că aveți concepții ecumeniste de origine protestantă. Etc.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
||||
|
||||
|
Papi, ești penibil. Parol.
|
|||
|
|||
|
Spune sa fim ca si copiii la suflet, nu la minte. Te comporti de parca ai 12 ani.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sfantul Gheorghe a trait in alt secol. |
|
|
|||
|
|||
|
Daca vei cerceta bine, vei gasi si alti sfinti. Care au trait in alte secole.
Iar unii traiesc printre noi. |
|
|
|||
|
|||
|
Cineva ar putea spune ca subiectul asta a plecat din Bucuresti si a ajuns pe Luna. S-avem pardon, a ajuns dincolo de Saturn si urmeaza sa treaca de Pluto si sa iasa din Galaxia noastra.E pe urmele lui Enterprise. :-)))
Rog revenirea pe Pamant." Capitan Jean Luc Picard ,va rog preluati comanda, reveniti pe Pamant" :-))) Domnisoara asta a vrut sa cunoasca pe cineva, si unde s-a ajuns?...:-)
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E traditional, pe forumuri in general.. :)
|
|||
|
|||
|
Bine poate unele topicuri se preteaza la discutii mai departe de subiect,daca vrei pot enumera o parte,dar in cazul de fata era ceva concret.Domnisoara asta vroia sa cunoasca pe cineva. Cei doi Simpllu si Catalin2 nu au realizat, ca de fapt au aratat o lipsa de respect fata de persoana respectiva, vorbind despre "cai verzi pe pereti" la topicul asta.
Asta e ca si acele persoane, care vorbesti cu ele,si ele isi mai verifica telefonul intre timp, si nici macar nu au habar ca nu e politicos.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|