![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa si aici, nu am mare incredere in relatiile astea pe Internet, dar eu cred ca daca Dumnezeu vrea sa "lege " doi oameni poate si prin Net sa o faca.Chiar stiu o cunostinta care avea si o fetita si avea mai bine de 40 de ani si a gasit pe cineva la mai bine de 500 de km.Deci se poate.Depinde de oameni .
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: dar asta e doar parerea mea. Fiecare e LIBER sa faca asa cum doreste! Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Sa iasa in societate unde?
Crezi ca poti gasi partenerul ideal batand barurile?
|
|||
|
|||
![]()
Doar în baruri îți mai poți găsi jumătatea? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, se mai întâmplă și la semafor.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Depinde ...daca esti pe jos sau intr-o dacie, mai greu
![]() Oricum, bati strazile pana o gasesti. Important e sa ai doar o mana si un picior iar ea celelalte.. :) Mai in gluma mai in serios, expresia "jumatatea" presupune ca tu sa nu fii un om intreg si din pacate relatiile intre "jumatati" sunt prin definitie handicapate.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.10.2017 at 11:35:22. |
|
|||
|
|||
![]()
...........................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 19:34:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii cum e, ai prins fluturele in borcan, pui capacul: ![]() Daca tu iti dai cu toporul in picior de vina nu e toporul ci faptul ca nu stii sa-l folosesti sau ai fost neatent. Acum sa fim seriosi, cine e fericit nu cauta altceva, sunt oameni care sunt intr-o relatie, dar de fapt cauta altceva, nu faptul ca au gasit pe chat, facebook, bla bla altceva e de vina, ci faptul ca au cautat, constient sau mai putin constient, ca la inceput au facut o alegere proasta, sau ca n-au reusit sa integreze alegerea care au facut-o, etc. Pe de alta parte exista si persoane toxice, care incearca sa izoleze pe celalat de diverse contacte "externe" tocmai pentru a nu avea un element de reper pentru normalitate si sa se gandeasca la o evadare, gen "m-ai luat, accepta orice abuz acum" si chiar functioneaza - cei care accepta astfel de tratament ajung cu timpul sa piarda reperul normalitatii intr-o relatie si ajung o ruina.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.10.2017 at 23:31:51. |
|