![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum s-a creat "dreapta" romaneasca. Brucan dicta si `telectualii din GDS isi luau notite. Mai putin Plesu care era plasat strategic langa aragaz. Probabil cocea el ceva. :)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O fotografie poate spune ce vrem noi să spună. Sau poate insinua, mai degrabă. Dacă vrei să cunoști adevărul despre cineva te uiți la faptele lui, mai ales atunci când sunt publice. În cazul intelectualilor faptele sunt cuvintele spuse ori scrise, respectiv valorile pe care le promovează.
|
|||
|
|||
![]()
Pai da asta am si spus mereu. Ca promoveaza exact valorile alea ale lui Brucan. Globalismul si lupta de clasa. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
De când n-ai mai citit un articol de Liiceanu sau Pleșu, ori n-ai mai văzut vreo emisiune, interviu? De carte nici nu mai zic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Penibili amandoi. |
|
||||
|
||||
![]()
Articolul l-am citit și eu; ''explicitarea'' nu. Am văzut că s-au inflamat niște spirite care abia așteptau un nou prilej de a-l răstălmăci, întorcându-l împotriva autorului. Cred că ceea ce lipsește tare mult în vremea asta care a început să se numească ''a post-adevărului'' e onestitatea. Pentru că așa trebuie să citești, încercând să înțelegi care e mesajul pe care autorul vrea să-l transmită, nu cum l-am putea interpreta.
În niciun caz nu e vorba de ură de clasă acolo. Nici măcar de dispreț pentru ''gurile știrbe''. Mai curând de milă pentru niște oameni care din vina puternicilor zilei n-au bani să se îngrijească și, ce-i și mai trist, e că tocmai ei îi susțin cel mai abitir. E vorba de sărăcie manipulată și injectată cu ură de cei care pretind că le poartă de grijă. E vorba de niște victime, care nu sunt disprețuite. E vorba de ''opera'' unui puternic partid care se numește ''de stânga''.
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, ce nu mergi la Antena 3 intr-o emisiune? Deci chiar te-as urmari. Totusi, inainte sa imparti lumina, sa ne zici ceva si despre C.V-ul tau. Ce te imputerniceste spiritual, intelectual sau moral sa transezi cu atata putere dilemele poporului?
Dar pana atunci mi-ar placea sa ne zici despre o persoana din mediul academic/artistic/politic sau chiar duhovnicesc, pe care o admiri? Sau esti un fel de Luther? Un reformator singuratic... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Saracii, sunt victimele unora care le toarna rahat in cap de dimineata pana seara, desi aveau alternativa - se puteau uita la Liiceanu si puteau primi si altceva. Sa stii ca oricat ar parea de curios, aia din anii 50 nu gandeau diferit. De aia exista reeducarea - ideea ca daca il separi pe omul rau de mediul care ii vara laturi cu hardaul in cap si ii bagi tu aur, ii vor creste dintii. |
|