![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă discernământul ți l-ai format anterior, atunci poți sesiza unde se strecoară minciuna. Cu siguranță sursele astea două mint mai puțin. Dacă îmi dai contraexemple sunt gata să-mi schimb părerea despre ele.
|
|||
|
|||
![]()
A decis/condamnat/turnat/torturat Mihai Sora pe cineva?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu în mod direct, dar îi susține pe oamenii răi și urâți care vor să-l condamne pe Liviu Dragnea.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S: Azi dimineata am vazut ca procurorul general al Romaniei a fost dat afara de la ceva sedinta publica. Nu stiu inca amanuntele, nu am avut timp sa ma informez. Am apucat sa vad cum un bisnitar din partea PSD tuna si fulgera peste toata lumea. Pe tonul caracteristic din pietele de la periferie. Si daca tot m-ati catalogat "hip-hoper", va zic ca recunosc gainarii astia de cartier. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu era procurorul general, era un procuror trimis de catre procurorul general. Si care venise acolo fara sa fie invitat doar pentru ca domnul procuror general vrea sa-si arate muschii in loc sa faca treaba pentru care e platit de noi. Nu ai recunoaste gainarii nici daca s-ar petrece sub nasul tau. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Avea sau nu dreptul sa participe la o sedinta PUBLICA?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu avea dreptul sa ia cuvantul. Dumneata intelegi despre ce vorbesti ? Te duci acolo daca esti invitat. Pentru ca procurorul general are spate, vrea sa vada cat de mult poate intinde plapuma si atunci forteaza normele bunului simt si legea. Si de exemplu le cere alora de la CSM sa retraga procurorii detasati la guvern si vede ca-i merge, ca nu protesteaza nimeni. Si apoi trimte si un procuror peste aia in parlament. Ei uite ca nu i-a mers si ar trebui sa ne bucuram toti ca nu i-a mers si sa ne ingrijoram ca un astfel de om cu tupeu de tigan de cartier este inca in functie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Copacel,
Vezi Filocalia, vol. 1, Sf. Antonie cel Mare, capul 150. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trăind se va afla fără frumusețe și netrebnic pentru mântuire. întru virtute suntem ai lui Dumnezeu, iar făcându-ne răi ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert. " Sa faci abuz de mila si iertarea lui Dumnezeu inseamna sa fii rau. Ia citeste tu acum cu mare atentie cele de mai sus. Iar apoi citeste si "pilda fecioarelor intelepte si fara minte" . |
|
|||
|
|||
![]()
Cristian macar lui Danilet i-ai batut obrazul ? Ca ai venit si ne-ai aratat parerea lui de expert care printre altele sustinea ca CSM trebuie neaparat sa dea aviz pentru ordonanta aia. La fel si aia de la Digi sau Hotnews. Iata ca CCR spune ca "CSM apreciaza excesiv ca acele prevederi ar fi indreptatit CSM sa de aviz in orice problema care priveste activitatea instantelor".
Macar te-ai suparat un pic ca te-au mintit? Nu zic sa te revolti, dar macar ti-ai pus vreo intrebare ? Macar una mica asa, bai, daca ma mint astia ? Daca totusi coruptii aia de pe forum au dreptate si ma insel din cand in cand ? :) |
|