![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert." Probleme stimabile ? Apoi stimabile ia explica tu cum e cu Sodoma & Gomora si Potopul.Ai cuvantul stimabile. Sa te vad. Hai explica. Last edited by Copacel; 14.02.2017 at 11:59:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce spun eu și ce pricepi tu. Eu m-am referit la faptul că Dumnezeu nu se "enervează" cum ai spus tu. Pricepe că Dumnezeu nu este așa cum ni-L imaginăm noi, după percepțiile noastre pătimașe, lucru pe care tu refuzi să-l înțelegi sau refuzi să crezi că inițial ai spus o prostie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sodoma & Gomora si Potopul. Ai cuvantul.Te ascult.Deci mai repet:Sodoma & Gomora si Potopul.Te ascult, ai cuvantul. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici afirmația ta: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1424
Și răspunsul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1425 Când o să-mi demonstrezi că Dumnezeu se "enervează", o să mă străduiesc să-ți răspund. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Levetic 26, Ieremia 43, Sodoma & Gomora, Potopul. Intamplarea cu Sfantul Ioan Gura de Aur: citez doar: "Atunci Sfantul Ioan, mustrand aceasta faradelege cu aspre cuvinte, ca o practica pagana intrata in crestinism, imparatul cu toti ai sai au trimis noaptea ostasi inarmati si au scos pe Sfantul Ioan Gura de Aur din biserica si l-au dus in exil pe ascuns, tocmai in cetatea Cucuzo din Arabia. In urma, mania lui Dumnezeu a venit peste Constantinopol. Ca un foc urias a ars acoperisul bisericii Sfanta Sofia si o parte din cladiri si din palatul imparatesc si toti au cunoscut ca este pedeapsa Dreptului Judecator." http://www.crestinortodox.ro/sarbato...ur-142622.html Stimabille nu te juca cu mania lui Dumnezeu. Cum spune si sfantul nostru Arsenie Boca, "nu lovii cu piciorul in tzepuse.Nu-l mania pe Dumnezeu." Dumnezeu este iubitor si milos, dar in acelasi timp este si drept.De aceea stimabile, Dumnezeu spune sa nu ne razbunam caci razbunarea a LUI Este. De aceea stimabile vom avea si o Apocalipsa in care se va varsa mania lui Dumnezeu peste neamul nostru omensc curvar si peste diavol.Si bine ar fi sa nu te afli, iar daca te-ai fi vei aflat , mai bine nu te-ai fi nascut (asa cum spune Insusi Hristos). Deci ia aminte stimabile ca virgula cu mania lui Dumnezeu nu e de gluma sau de joaca. Dar sa revenim: raspunde stimabile la intrebarile mele:Sodoam & Gomora, Potopul .Cum le explici.Sunt tare /foarte curios cum le explicati voi cei care credeti ca Dumnezeu este numai iubire flower-power, fenghsui de fericire. Deci cum explici Sodoma & Gomora si Potopul ? |
|
|||
|
|||
![]()
E evident ca Sodoma si Gomora sunt niste mituri iar potopul a fost unul local.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa se va trece. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai are dreptate Ovidiu. Trebuie tu sa demonstrezi ca faptul ca hiphoperul canta pe versurile martirului, l-ar mania pe Dumnezeu. Mie mi se pare un lucru folositor. Asa ajung versurile alea la urechile tinerei generatii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranță dacă hiphoperul se va pocăi sincer, va ajunge la o măsura în care să-și dea seama că există și alte căi de a-și propovădui credința. Și nu pentru că această cale l-ar afecta (supăra) pe Dumnezeu, care nu este pătimaș.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar daca avansai putin pe calea pocaintei si nu a cartillor din biblioteca numai trebuia sa-ti spun toate chestiile astea, care sunt atat de limpezi si evidente. |
|