![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar daca avansai putin pe calea pocaintei si nu a cartillor din biblioteca numai trebuia sa-ti spun toate chestiile astea, care sunt atat de limpezi si evidente. |
|
|
|||
|
|||
|
Unde scrie ca doar unii au voie sa cante acele versuri ? Mie mi se pare ca o iei si tu pe urmele altor moralisti, decizi tu cine are voie si cine nu de parca le-ai fi scris tu. Sau macar le-ai primit mostenire.
Pe tine ce te indreptateste sa-ti dai cu parerea cine si unde ar trebui sa le cante ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
de acele torturi pentru marturisirea lui Dumnezeu, sa nu am nici indrazneala sa le rostesc dar apoi sa-mi platesc facturile cu ele . Citat:
In plus smintitii aia din piata victorei pot sa le foloseasca pt a-si creea o platforma politica.Si uite asa patimile unui mucenic pt Hristos devin batjocura si brand de exploatare pentru altii.Iar Dumnezeu nu va ingadui asa ceva. In caz ca nu stiai, versurile mucenicului Radu Gyr le-am mai auzit si din gura minionului lui Macovei, la referendumul de demitere a lui Basescu. Last edited by Copacel; 14.02.2017 at 13:49:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Ascult, dar nu pe unul ca tine care răstălmăcește rupând idei din context. Priceput?
Last edited by simpllu; 14.02.2017 at 13:38:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Stimabile faptul ca adevarul te deranjeaza nu inseamna ca la scot eu din context.Gaseste-ti stimabile alte justificari.
|
|
|