![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ipocrit e Liiceanu bre. Care lucreaza la statuia lui, fie folosindu-se de oameni care au suferit in comunism, vorbind in numele acestora de zici ca el a fost ala care a suferit, fie folosindu-se de crestinism pentru a-si promova tezele lui care nu au nici o legatura cu crestinismul. El e unul din marii profitori ai revolutiei pentru ca s-a reinventat. Nu mai zic ca a primit si ditamai editura moca. Dar probabil toate se iarta, ca e de partea buna a luptei. Si ce dezleaga ai tai pe pamant, va fi dezlegat si in cer.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar în interpretarea mea (și a multora), omul ăsta promovează cu asiduitate niște valori. Fără munca lui n-am fi recuperat scriitorii din Interbelic, spre exemplu, și nu s-ar fi scris atât de mult despre victimele comunismului. Poți asuma suferința cuiva, și ăsta e fapt creștinesc, chiar dacă nu este a ta proprie. Iar în perioada comunistă, din câte știu, n-a fost tocmai un activist.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Intre timp se construieste comunismul 2.0. Si nici el si nici altii nu au nici un stres, ba chiar pun si caramizi la constructia asta. Uite Patapievici cat e el de ... ca sa nu mai spun cum e, tot a scris despre asta. http://inliniedreapta.net/dereferint...rea-centrului/ http://inliniedreapta.net/comunismul-american/ Tot te alegi cu ceva. Ceilalti ne tin intr-o permanenta lupta cu ceausismul dar ne arunca exact in bratele celor mai rai decat Ceausescu. Pentru ca da, exista si mai rai decat Ceausescu. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Și totuși, nostalgia ceaușismului există, nu e un dușman imaginar și nici neglijabil.
Și da, există și tentația neo-marxismului, caracteristică mai ales celor care n-au cunoscut comunismul și care au un nivel de trai mult mai ridicat decât noi. Și e foarte bine că Patapievici o demască acolo unde o află.