Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2016, 17:57:21
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ionel28 Vezi mesajul
Nu au inteles nimic vad. Pai si normal sa nu aiba nici o legatura cu ,,crestinismul,, din moment ce ea era venerata cu mult timp inaintea crestinismului si chiar a iudaismului. Era clar un simbol solar. De ce crezi ca astazi ,exista atatea forme de cruci iar unele din ele sant exact ca cele pagane din trecut care erau purtate de soldati asirieni , sacerdoti babilonieni la gat , etc. Daca ea avea o singura forma sa zicem cand a fost Hristos rastignit , atunci e clar ca si azi ar trebui sa intalnim doar o singura forma indiferent din ce ar fii confectionata.
Apăi mai Ionele și eu am deviat mult pe forumul asta,dar niciodată nu m-am citat pe mine însumi.Cat despre fragnentul tau din documentarele lui roxin,slab te prezinți.Dar fiindcă vreau să fi iar catehumen la pragul ortodoxiei,îți spun doar să nu faci prozelitism lucrurilor pe care tocmai le-ai descoperit,mai bine stai,cugetă,analizează si abia după ce înțelegi emite.Îți spun asta fiindcă și eu am căzut in capcana pseudoenciclopedismului.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 0 01.05.2012 19:36:50
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic colaps Generalitati 37 11.05.2010 03:04:05
Proportiile religiilor pe glob luchian Generalitati 4 09.10.2009 15:32:51
100 de ani de istoria religiilor odin Generalitati 0 09.03.2007 18:47:32