![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dar vezi tu, eu am avut ocazia să cunosc omeni care l-au cunoscut și care vorbesc uneori ca din filme SF. Și chiar mi-a spus un părinte că sunt lucruri care mai bine nu le povestește pentru s-ar putea să smintească, decât să zidească. Citat:
Mediatizarea este foarte slabă...acele emisiuni care se fac sunt de toată jena...dar ei exagerează, scopul fiind un rating cât mai mare, iar cel care face emisiunea este paralel cu teologia. Last edited by ovidiu b.; 12.10.2015 at 00:09:23. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Daca ai sa citesti ce am scris, o sa-ti piara veselia. Citat:
Dar sigur nu e smerenie cand cineva iti spune ca marul e patrat si oricine poate recunoaste ca nu exista asa ceva. Sigur, poti sa presupui ca in Rai exista mere patrate sau in viitor stiinta va produce mere patrate deci respectivul e profet, dar asta deja e definitia sectara a misticismului. Citat:
Era vorba de dependenta femeii de secretiile barbatului. Care miraculos, dispare in cazul monahiilor, nu? Citat:
Citat:
Si stim ca si altii "pot". Prin "altii" intelegandu-se nu tocmai drept credinciosi. Citat:
Citat:
La cartile cu "marturii" care au aparut ca ciupercile dupa ploaie. La cele cu poezii atribuite lui si furate de pe Internet. Icoane facute si comercializate inainte de o eventuala canonizare. La pelerinaje peste pelerinaje organizate pentru doritorii de miracole rapide. etc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: subiectul cu dependența, citește cartea recomandată și tragi o concluzie. Aș fi tare bucuros să primesc un comentariu din partea ta. Unul critic, specific ție. :) |
|