![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noapte bună! |
|
|||
|
|||
![]()
Pe vremea aia se pare ca nici nu aveati cont pe acest forum, dar daca va aminti, e bine. Eu nu glumeam.
|
|
|||
|
|||
![]()
E gluma sau ... ? :)
Si ce m-a dat de gol ? Ca macar la soparle ma pricep. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat ca topicul respectiv nu a avut viata lunga. Asa nu am aflat nici pana astazi care este scopul ateilor pe forum. Macar tu Daniel ai un scop precis. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Daniel fiind cine ? Un link ceva, sa stiu si eu cine sunt ? Am un scop precis, probabil ca orice alt ortodox de pe acest forum. Daca acum esti iuliu46, acum patru ani sigur erai iuliu42, pot sa pun pariu ! Eu am pus un X dupa Albert tocmai ca sa nu mai numar anii. Mai tineti minte cand am stat pana dimineata in discutia aia despre geocentrism ... si a ramas cum am stabilit
![]() Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 01:33:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() P.S: Numarul de acolo nu are legatura cu varsta, e un numar la intamplare. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa se spune dupa o anumita varsta, am inteles. Va doresc multa sanatate ! Revenim la subiect ?
Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 01:37:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu chiar, intamplator am 39 de ani, nu am 80 si ma mint singur ca varsta nu conteaza. Stiu ca par in varsta pentru ca sunt la fel de intelept ca Solomon, dar asta e darul meu.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai devreme l-am intrebat ceva pe catalin2, poate-mi spui tu cum vezi lucrurile astea ? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|