![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu m-aș fi gândit! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine sa lasi copilul de capul lui sa duca o viata ca o frunza in vant, fara principii si morala? Fara un minim ghidaj din partea ta? Sa ajunga derbedeu ateu, drogat si vai si amar de capul lui? Sa nu il educi deloc? Asta e o crima impotriva propriului copil! Ce carare mai pot ei urma, cand nu sunt botezati de mici si nu li se explica nimic? Decat calea libertinajului, singura cale in acest caz! Pot pierde mantuirea din acasta cauza! Vi se pare putin lucru? Eu sunt un copil care am trait fara nici o educatie religioasa, si nu am fost multumita de educatia ateista pe care am primit-o, va spun din proprie experienta ca nu am avut decat de suferit din cauza ei, ar fi fost cu muuuult mai bine daca primeam o educatie sanatoasa din copilarie, nu ceea ce am primit. O relatie de acest fel este superficiala si nu are cum sa mearga cu adevarat. Un musulman nu va intelege niciodata, in veci pururi, un ortodox, cu adevarat, si un ortodox nu se va putea intelege cu un musulman decat daca acel ortodox a fost nepracticant, neinteresat de religie. Last edited by aubergine; 11.09.2014 at 18:07:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Principiile morale nu mai vin din religie. Moralitatea moderna corecteaza regulile religioase. O sa-l inveti pe baiatul tau ca daca violeaza o femeie virgina, scapa fara nici o pedeapsa daca ii plateste tatalui ei un tribut si se casatoreste cu ea? Nu prea cred. Moralitatea moderna isi are originile in religie, dar a devansat-o pe aceasta cu mult. 3. Adica vrei sa spui ca toti catolicii isi pierd manturiea? Toate celelalte confesiuni religioase se duc in iad? Imi pare rau ca ai o viziune asa sumbra asupra lumii. Copilul va urma cararea pe care o intelege pe cont propriu, cand o sa poata faca asta (zic eu in jurul varstei de 14 ani, cand este destul de matur sa aiba si un buletin). 4. Din cate stiu eu, ateii in general sunt persoane normale, ba chiar destul de educate. Nu generaliza. Sunt destui crestini care iau droguri. Poate chiar mai multi procentual decat atei. 5. Nici unele educatii religioase nu sunt prea de laudat. Imi pare rau pentru experienta ta din copilarie, dar exista atatea cazuri de copii crescuti intr-un mod non-religios care prospera in zilele de azi, si chiar le sunt recunoscatori parintiilor pentru asta. 6. Cunosc un caz de musulman casatorit cu o femeie ortodoxa. Au 3 copii, sunt impreuna de 22 de ani, si sunt foarte fericiti. Peste tot ii vezi zambind si tinandu-se de mana. Last edited by abaaaabbbb63; 11.09.2014 at 20:00:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pur spirit crestinesc. Sunt sigur ca Iisus ar fi facut la fel. Spune tu atunci, iuliu, cum sa faca doi oameni de confesiuni religioase diferite daca se iubesc si for sa se casatoreasca. Last edited by abaaaabbbb63; 11.09.2014 at 20:35:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca erai crestin intelegeai ca invatatura crestina e la fel de fireasca precum sunt si celelalte lucruri, ca nu e nici o diferenta intre a invata un copil cum se rezolva ecuatiile si a-l invata sa se inchine, ca amandoua ii folosesc, dar pentru ca ai tu o problema cu crestinismul atunci trebuie sa-ti arati coltii pe aici. Toate lucrurile pe care le consideri tu utile nu-s indoctrinare, doar ce nu iti place tie e indoctrinare. Sa se casatoreasca, cine nu-i lasa ? In viata asta facem alegeri dar trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ele. Pui in balanta toate lucrurile si actionezi in consecinta, nu ii ceri universului sa se invarta in jurul tau pentru ca ti se pare tie ca te-ai indragostit. :) Last edited by iuliu46; 11.09.2014 at 20:45:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by abaaaabbbb63; 11.09.2014 at 20:59:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 13:31:46 |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 11:31:35 |
nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 12:55:29 |
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 20:29:10 |
|