11.09.2014, 20:15:39
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de aubergine
Daca ii explici copilului cu ce se mananca religia ta, nu inseamna ca il indoctrinezi.
Mai bine sa lasi copilul de capul lui sa duca o viata ca o frunza in vant, fara principii si morala?
Fara un minim ghidaj din partea ta? Sa ajunga derbedeu ateu, drogat si vai si amar de capul lui? Sa nu il educi deloc? Asta e o crima impotriva propriului copil!
Ce carare mai pot ei urma, cand nu sunt botezati de mici si nu li se explica nimic? Decat calea libertinajului, singura cale in acest caz!
Pot pierde mantuirea din acasta cauza! Vi se pare putin lucru?
Eu sunt un copil care am trait fara nici o educatie religioasa, si nu am fost multumita de educatia ateista pe care am primit-o, va spun din proprie experienta ca nu am avut decat de suferit din cauza ei, ar fi fost cu muuuult mai bine daca primeam o educatie sanatoasa din copilarie, nu ceea ce am primit.
O relatie de acest fel este superficiala si nu are cum sa mearga cu adevarat.
Un musulman nu va intelege niciodata, in veci pururi, un ortodox, cu adevarat, si un ortodox nu se va putea intelege cu un musulman decat daca acel ortodox a fost nepracticant, neinteresat de religie.
|
Nu-l lua in seama, el uraste religia si atunci i se pare ca e indoctrinare. La fel cum altii urasc matematica ( probabil si el o uraste judecand dupa unele raspunsuri ) si atunci intreaba la ce ma ajuta pe mine sa stiu ecuatii de gradul II ? Indoctrinare ! :)
|