Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2014, 22:28:21
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Politia nu prea are ce cerceta din moment ce nu s-a comis nici o infractiune! Nu poti pune cate un politist dupa fiecare adolescent/adolescenta care fuge de acasa!

Iar in legatura cu acest caz

-Daca fata a decis sa aleaga calea monahala, atunci nimeni nu ar trebui sa incerce sa o opreasca .
-Totusi din moment ce nu i-a spus acest lucru parintilor ei, inseamna ca in aceea familie sunt probleme serioase de comunicare iar relatiile intrafamiliare nu sunt chiar in regula.
-Daca a decis sa plece la manastire (fie intr-un pelerinaj, fie ca sa ramana acolo definitiv) normal era totusi sa le spuna si parintilor ei- ca parinte când iti fuge copilul de acasa si nu mai stii nimic de el normal ca iti faci griji.
-Presa ca de obicei face ce e obisnuita sa faca- circ ieftin pentru rating si audienta.
Politia a cercetat destul in ceea ce priveste disparitia Iuliei de acasa,
dar mai are de cercetat ceea ce Iulia a spus duhovnicului ei, si anume, ca
la scoala se dau note pe bani, si faptul ca profesorii experimenteaza pe elevi ceea ce acestia invata la radiestezie.

Politia nu poate trece cu vederea asemenea abateri grave. Ar trebui ca si Ministerul Invatamantului sa se sesizeze.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2014, 22:46:23
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Continui cu prostia aia cu radiestezia?
Chiar de-ar fi așa, ai cunoștință de vreo lege încălcată?
Reply With Quote
Vechi 19.02.2014, 23:20:35
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Continui cu prostia aia cu radiestezia?
Chiar de-ar fi așa, ai cunoștință de vreo lege încălcată?
Dar de ce e prostie? Explica-mi. Daca nu ai o explicatie viabila, de ce imi vorbesti asa?

Chiar ma uimesti ca nu sesizezi gravitatea faptului ca niste profesoare de la un liceu fac experiente pe elevi, folosind radiestezia! Si asta la sectiunea "Morala cretina". Vrei o lege incalcata? Invatatura Bisericii ortodoxe, care nu accepta radiestezia, aceasta fiind una din ratacirile contemporane.

Dar faptul ca se cer bani pentru note mai mari la unul din cele mai bune licee din capitala, nu ti se pare nefiresc? Sau tie iti place sa maturi toate mizeriile sub covor?!?

DragosP, ar fi bine sa te gandesti mai intai, inainte de a scrie asa enormitate.
Spre luare aminte:
http://www.doxologia.ro/audio/interv...autoenergizare

Last edited by Miha-anca; 19.02.2014 at 23:24:49.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2014, 00:24:17
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Stimată doamnă, ai cumva impresia că dă vreun procuror măcar 2 bani găuriți pe indignarea ta radiestezică? Eu despre asta zic, nu că n-aș fi conștient de eventualul (de se face) rău făcut.
Tu pe ce lume trăiești?

Despre note... Am zis eu ceva de ele?
Reply With Quote
Vechi 20.02.2014, 00:50:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Stimată doamnă, ai cumva impresia că dă vreun procuror măcar 2 bani găuriți pe indignarea ta radiestezică? Eu despre asta zic, nu că n-aș fi conștient de eventualul (de se face) rău făcut.
Tu pe ce lume trăiești?

Despre note... Am zis eu ceva de ele?
Nu ai zis de note, desi ar fi trebuit sa spui. Banii care se percep pentru note ar trebui sa fie de interes pentru procurori... S-au mai vazut cazuri de curand, care s-au soldat cu demisia profesoarelor.

In ceea ce priveste radiestezia: scrie ceva in programa scolara de ea? Oare nu tine de deontologia profesorilor, de a nu experimenta pe elevi? De cercetat ar fi si, ce spun parintii la auzul acestei stiri.

Vad ca indiferenta si blazarea cu care s-au obisnuit romanii, au luat forme monstruoase si se extind ca efect si asupra copiilor lor.
Tu ai copii, DragosP? Tie ti-ar fi indiferent sa stii ca se experimenteaza pe copilul tau in orele de curs sau cat timp il stii in siguranta la scoala? Cum ti-ar cadea tie sa afli asa ceva despre scoala "de renume", la care te-ai luptat ca parinte sa iti dai copilul, pentru a-i asigura viitorul.

Bine, macar, ca Iulia, un copil de 15 ani a inteles gravitatea faptului si a luat atitudine.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2014, 10:04:36
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu ai zis de note, desi ar fi trebuit sa spui. Banii care se percep pentru note ar trebui sa fie de interes pentru procurori... S-au mai vazut cazuri de curand, care s-au soldat cu demisia profesoarelor.
Nu credeam că simți nevoia să primești încuviințarea cuiva privind ideile emise.
Citat:
In ceea ce priveste radiestezia: scrie ceva in programa scolara de ea? Oare nu tine de deontologia profesorilor, de a nu experimenta pe elevi? De cercetat ar fi si, ce spun parintii la auzul acestei stiri.
Eu îs tare curios în ce constau acele "experimente" și dacă cineva din procuratură ar lua în considerare o plângere în acest sens. Ți-aduci aminte (anul trecut parcă...) de avocatul care a dar în judecată patru preoți pen'că nu i-au curățat cum trebuie casa bântuită?
Citat:
Tu ai copii, DragosP?
Da' ce te interesează? A?
Citat:
Bine, macar, ca Iulia, un copil de 15 ani a inteles gravitatea faptului si a luat atitudine.
Mda.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2014, 23:35:50
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Nu credeam că simți nevoia să primești încuviințarea cuiva privind ideile emise.
Eu îs tare curios în ce constau acele "experimente" și dacă cineva din procuratură ar lua în considerare o plângere în acest sens. Ți-aduci aminte (anul trecut parcă...) de avocatul care a dar în judecată patru preoți pen'că nu i-au curățat cum trebuie casa bântuită?
Da' ce te interesează? A?
Mda.
Vad ca una scriu si alta intelegi... sau mai bine zis nu vrei sa intelegi cele afirmate de mine.
Te intrebasem daca ai copii, nu pentru ca m-ar interesa acest lucru, ci apelam la empatie, voind sa te pui in locul parintilor, care au copii la acel liceu. Asa ca intrebarea ta ca raspuns la intrebarea mea: "Da' ce te intereseaza? A?" in afara de faptul ca e nepoliticoasa si grosolana, e si inutila, intrebarea mea fiind una retorica, deci nu necesita raspuns.
In rest, nu e problema mea cat de jos vrei sa te cobori prin (orto)grafia pe care o alegi...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare