![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar mai are de cercetat ceea ce Iulia a spus duhovnicului ei, si anume, ca la scoala se dau note pe bani, si faptul ca profesorii experimenteaza pe elevi ceea ce acestia invata la radiestezie. Politia nu poate trece cu vederea asemenea abateri grave. Ar trebui ca si Ministerul Invatamantului sa se sesizeze. |
|
|
||||
|
||||
|
Continui cu prostia aia cu radiestezia?
Chiar de-ar fi așa, ai cunoștință de vreo lege încălcată?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar ma uimesti ca nu sesizezi gravitatea faptului ca niste profesoare de la un liceu fac experiente pe elevi, folosind radiestezia! Si asta la sectiunea "Morala cretina". Vrei o lege incalcata? Invatatura Bisericii ortodoxe, care nu accepta radiestezia, aceasta fiind una din ratacirile contemporane. Dar faptul ca se cer bani pentru note mai mari la unul din cele mai bune licee din capitala, nu ti se pare nefiresc? Sau tie iti place sa maturi toate mizeriile sub covor?!? DragosP, ar fi bine sa te gandesti mai intai, inainte de a scrie asa enormitate. Spre luare aminte: http://www.doxologia.ro/audio/interv...autoenergizare Last edited by Miha-anca; 19.02.2014 at 23:24:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Stimată doamnă, ai cumva impresia că dă vreun procuror măcar 2 bani găuriți pe indignarea ta radiestezică? Eu despre asta zic, nu că n-aș fi conștient de eventualul (de se face) rău făcut.
Tu pe ce lume trăiești? Despre note... Am zis eu ceva de ele?
|
|||
|
|||
|
Citat:
In ceea ce priveste radiestezia: scrie ceva in programa scolara de ea? Oare nu tine de deontologia profesorilor, de a nu experimenta pe elevi? De cercetat ar fi si, ce spun parintii la auzul acestei stiri. Vad ca indiferenta si blazarea cu care s-au obisnuit romanii, au luat forme monstruoase si se extind ca efect si asupra copiilor lor. Tu ai copii, DragosP? Tie ti-ar fi indiferent sa stii ca se experimenteaza pe copilul tau in orele de curs sau cat timp il stii in siguranta la scoala? Cum ti-ar cadea tie sa afli asa ceva despre scoala "de renume", la care te-ai luptat ca parinte sa iti dai copilul, pentru a-i asigura viitorul. Bine, macar, ca Iulia, un copil de 15 ani a inteles gravitatea faptului si a luat atitudine. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Te intrebasem daca ai copii, nu pentru ca m-ar interesa acest lucru, ci apelam la empatie, voind sa te pui in locul parintilor, care au copii la acel liceu. Asa ca intrebarea ta ca raspuns la intrebarea mea: "Da' ce te intereseaza? A?" in afara de faptul ca e nepoliticoasa si grosolana, e si inutila, intrebarea mea fiind una retorica, deci nu necesita raspuns. In rest, nu e problema mea cat de jos vrei sa te cobori prin (orto)grafia pe care o alegi... |
|
|