![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu știu să răspund la asta, dar știu că Mântuitorul a fost chiar și violent la un moment dat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce nu poate fi in Biserica un mic chiosc cu ziare? Un Starbucks cu cafele si croissante?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca ne amintim cu totii de atitudinea Mantuitorului.... P.S. Iertare, nu am nimic personal cu dvs, dar aceste replici mi-au atras atentia. Nu va urmaresc... :)
|
||||
|
||||
![]()
Spor la machit, pardon, machiat atunci!
|
||||
|
||||
![]()
o, nu, nu asta e mesajul.Ci sa nu ne facem noi judecatori atat de aspri ai aproapelui ptr ca nu-i cunoastem pocainta.
Hristos nu zice "Urmati-i exemplu", ci "Cine este fara de pacat...."
|
||||
|
||||
![]()
Legătura cu topicul fiind?
|
||||
|
||||
![]()
asta ma intreb si eu. De la salutul pascal s-a ajuns la lumina invierii, apoi s-a trecut la femeile sulimenite, apoi am ajuns aici.
Asta e dovada clara ca nu avem capacitate de sinteza, si ca din lipsa de argumente sarim de la una la alta. Sau mai bine zis, gasim pricina din orice ptr a ne contrazice, a da cu pumnul in a ne apara "ortodoxia". Am ma intalnit atitudinea asta undeva, candva...in discutiile cu unii neoprotestanti cand ajunsi in situatie de a nu putea sa argumenteze au sarit ba la icoane, ba la Maica Domnului, ba la pedobaptism....Pana la urma m-am mirat ce am ajuns sa discutam, avand in vedre de unde plecasem. vorba lui Caragiale, asta ca sa-l parafrazez un pic, adaptandu-l la context"curata pierdere de vreme"
|
||||
|
||||
![]()
Păi ia vezi cine a dus în derizoriu subiectul și trage-l/o puțin de urechi, aducându-l/o în fața clasei.