![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Spor la machit, pardon, machiat atunci!
|
||||
|
||||
![]()
o, nu, nu asta e mesajul.Ci sa nu ne facem noi judecatori atat de aspri ai aproapelui ptr ca nu-i cunoastem pocainta.
Hristos nu zice "Urmati-i exemplu", ci "Cine este fara de pacat...."
|
||||
|
||||
![]()
Legătura cu topicul fiind?
|
||||
|
||||
![]()
asta ma intreb si eu. De la salutul pascal s-a ajuns la lumina invierii, apoi s-a trecut la femeile sulimenite, apoi am ajuns aici.
Asta e dovada clara ca nu avem capacitate de sinteza, si ca din lipsa de argumente sarim de la una la alta. Sau mai bine zis, gasim pricina din orice ptr a ne contrazice, a da cu pumnul in a ne apara "ortodoxia". Am ma intalnit atitudinea asta undeva, candva...in discutiile cu unii neoprotestanti cand ajunsi in situatie de a nu putea sa argumenteze au sarit ba la icoane, ba la Maica Domnului, ba la pedobaptism....Pana la urma m-am mirat ce am ajuns sa discutam, avand in vedre de unde plecasem. vorba lui Caragiale, asta ca sa-l parafrazez un pic, adaptandu-l la context"curata pierdere de vreme"
|
||||
|
||||
![]()
Păi ia vezi cine a dus în derizoriu subiectul și trage-l/o puțin de urechi, aducându-l/o în fața clasei.