![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută.
Iubitoare de Dumnezeu, eu n-am spus că nu e de încredere cineva. E foarte bine și frumos ce ai adus la cunoștința noastră. Dar e doar o explicație. E o teleogumenă. Adică părere teologică. Hristos ne spune clar că toată legea și proorocii, totul adică, cuprins întro singură lege: IUBIREA. Dacă vrem să înțelegem întrun mod mai bun iubirea dată de Dumnezeu nouă, oamenilor, atunci despicăm firul și vedem cele 4 legi, prin care Dumnezeu va judeca lumea, care defapt e una, Iubirea. Cât de mult iubești. Când mă refer la lume, mă refer la toți necreștinii. Căci creștinii, ortodocșii, cu a căror rugăciuni mai ține Dumnezeu lumea, cu rugăciunile preoților, monahilor și pustnicilor creștini (ortodocși desigur), cu ei va fi altceva. Nu știu ce, dar știu doar că va fi mai frumos, e altă răsplată. Bucurii. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|